5:1
(3:0)
69. M. Tvrz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Tatranu ukázala kvalitu, odneslo to Městečko


Branky


8. J. Urban (vl.) , 20. L. Fiška , 26. A. Emelianov , 77. A. Emelianov , 80. J. Kučera (vl.) - 69. M. Tvrz
6

Pro někoho velmi zajímavý a překvapivý krok. Rezervní tým Tatranu Rakovník bude nastupovat v rakovnickém okresním přeboru. Že se s ním bude muset počítat v boji o prvenství v soutěži ukázal hned v prvním zápase proti Městečku, které se o kvalitách B-týmu přesvědčilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
 


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Petr Kabele, brankář: V zápase jsme byli lepší, čemuž pomohli i hráči z A-týmu, kteří tvořili hru. Městečko se snažilo hrát, ale nám zahráli dobře stopeři. I soupeř měl ojedinělé šance, kdy jednu takovou po samostatném úniku využil Tvrz. V zápase rozhodla také lepší fyzická připravenost našeho mužstva.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Tatran měl mladé mužstvo a dnes rozhodla rychlost, soupeř nás uběhal, my běhali hodně bez míče. Museli jsme se vyrovnat s absencí Šnídla a Kolíska. Za domácí nastoupil Emelianov, který nám dal dvě branky a byl rozdílovým hráčem. Nám se podařila dát alespoň jedna branka. Nemuseli jsme dostat tolik gólů, ale soupeř toho ještě dost nedal. Vyloženě jsme nepropadli, domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Dunaj [-] (46. P. Kabele [-] ) - P. Vecka [-] , O. Jelínek [-] , L. Dolák [-] , M. Hájek [-] , L. Hora [-] , A. Emelianov [-] , M. Kučera [-] , L. Fiška [-] , P. Volf [-] , M. Toráč [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (74. T. Loder [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , M. Karnafel [-] (36. J. Křikava [-] ) , T. Heger [-] , J. Vician [-]

ŽK: 43. P. Vecka .
Hráči zápasu: L. Dolák , A. Emelianov .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ŠEFARA Milan, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jeden z nejzajímavějších zápasů tohoto kola. Jsem zvědavý, s jakým kádrem půjde Tatran do okresního přeboru. Naopak Městečko má kádr kvalitní a pokud se sejdou na zápas persony klubu Šnídl a Urban, tak mohou porazit každého. Budu zde trochu riskovat a budu více věřit domácímu mužstvu.

Tip: výhra domácích