2:1
(1:1)
17. D. Minařík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle poděkovaly za nové zázemí vítězstvím


Branky


8. D. Bechner , 63. T. Vitner - 17. D. Minařík (vl.)
5

Hředle na začátek soutěže hostily Lužnou, která zajížděla do Traverza arény s jasným cílem - pokazit domácím slavnostní otevření nového zázemí klubu a získat nějaký bod. Po hodině hry svítila na ukazateli skóre remíza, kterou odmítl Tomáš Vitner a vítězným gólem zajistil zelenobílým plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná našla odpověď

Velkou motivaci měli domácí fotbalisté, kteří mohli být pod možným tlakem, že zkrátka musejí, neboť nové zázemí si jistě výhru žádá. Hředle vstoupily do zápasu aktivně a hned v 8. minutě byly odměněny. Jednu z vícero šancí proměnil přesným zakončením Bechner a aréna bouřila - 1:0. Lužná se srovnávala s tlakem domácích, ale defenziva spolu s brankářem M. Pokorným další změnu skóre nepřipustila.

 

Po čtvrt hodině hry se probrali také hosté a hned z toho bylo vyrovnání. Centr Kolínského chtěl odvrátit D. Minařík, ale ke smůle domácích si jej srazil do vlastní sítě - 1:1. Na svěřencích Jana Sklenáře bylo znát, že je tento gól zaskočil a do zbytku poločasu se hrálo převážně mezi vápny a stav se již nezměnil.

Povedené střídání

Do druhého dějství vstoupili luženšti fotbalisté beze změn, naopak domácí střídali hned dvakrát. Na hřiště vstoupil T. Vitner s mladíkem Brožem a tato změna byla velmi znát. Hředle si vytvořily od úvodního hvizdu tlak a šance, které ale nevyužily. Lužná jakoby se hledala a chtěla se dostat do hry. Aktivnímu Pokornému znepříjemnil pobyt na hřišti právě Brož a to byla cesta k úspěchu. Po hodině hry se radovali domácí, když vedoucí a nakonec i vítězný gól vstřelil střídající T. Vitner - 2:1. Jan Sklenář si na domácí lavičce mohl mnout ruce a těšit ze z uznání domácích fans za skvělý tah.

 

Čas plynul a zápas se dostal do poslední desetiminutovky. Nechybělo moc a Hředle mohly litovat neproměněných šancí ze začátku druhé půle. Lužná nic nevzdala a šla za vyrovnáním. Šancí měli více domácí, ale i Sparta ukázala, že umí zahrozit a to dosti nebezpečně. Střela F. Hornofa z velmi dobré pozice za šestnáctkou skončila jen těsně mimo. Zelenobílí si mohli ulevit a soustředit se na dohrání zápasu bez další inkasované branky, což se nakonec podařilo a všechny body zůstaly doma.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: První poločas jsme začali solidně. Rychle vstřelená branka a několik bohužel promarněných příležitostí. I tak to vypadalo na pohodový zápas. Bohužel jsme snad z první návštěvy Sparty dokázali inkasovat vlastní branku a najednou jsme hodně vypadli z role. Druhý poločas přinesl oživení díky dvěma střídajícím hráčům a především Brož hodně zlobil sparťany. Nakonec jsme přidali i třetí branku a tentokráte již znovu do správné sítě. Bohužel přes množství šancí jsme pojistku nepřidali a v poslední minutě se museli strachovat při trestném kopu z hranice šestnáctky. Beru tři body a tím i úspěšný vstup do sezóny.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Do zápasu jsme vstoupili v hodně okleštěné sestavě a taky to na začátku utkání bylo znát. Soupeř nás dostal prvních 15 minut pod tlak, ze kterého naštěstí vytěžil jen jednu branku. Po pár minutách se nám hned po první akci podařilo vyrovnat, když si domácí po našem centru dali vlastní gól. Po naší brance se do konce poločasu hra vyrovnala, ale gól už nepadl. Do druhé půle jsme vstoupili špatně a dostali jsme se zase pod tlak. Přežily jsme šance soupeře, který šel za vítězným gólem a taky se vedení po hodině hry dčkal. My jsme mohli v poslední desetiminutovce vyrovnat, ale z dobré pozice jsme minuli. Děkuji týmu za bojovnost, všichni kluci makali naplno a při troše štěstí jsme si mohli odvézt bod.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , P. Sajner [-] (46. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] , T. Čuda [-] (84. M. Vitner [-] ) , D. Minařík [-] (88. D. Minařík [-] ) , V. Beránek [-] , D. Zilcher [-] (46. T. Vitner [-] ) , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - J. Kolínský [-] (79. P. Bičík [-] ) , J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , M. Koloc [-] - F. Hornof [-] , R. Grill [-] , R. Šnajdr [-] (67. J. Hanko [-] ) - R. Pokorný [-] - J. Špička [-] , P. Kopřiva [-]

ŽK: 37. D. Minařík - 74. J. Hanko .
Hráči zápasu: D. Brož - R. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - HUSÁK Jan, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas. Oba dva aspiranti na vítězství okresního přeboru. Přeci jen Hředle budou hrát opět doma v aréně po ceremoniálu s otevřením kabin a nebudou chtít tento zápas někomu dávat body. V tomto případě tipují výhru domácích .

Tip: výhra domácích