2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranai sestřelil Olešnou dvěma góly


Branky


5

Pustověty na svém perfektně připraveném hřišti přivítaly Olešnou. Domácí chtěli vstoupit do soutěže úspěšně a využít výhody domácího prostředí. Olešnou čekal nepříjemný soupeř, ale i hosté chtěli bodovat. Hráčem zápasu byl pustovětský Hranai, který rozhodl o vítězství Sokola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potrestaná chyba

Od úvodních minut bylo patrné, že se delší dobu nehrálo a týmy měly za sebou jen pár přátelských zápasů. Oba celky se postupně dostávaly do hry, zvykaly si na tempo hry a přišly i první šance. Na straně hostí zahrával přímý kop Polášek, jehož pokus musel Beneš vyrážet a dobrým zákrokem si držel dále čisté konto. Na druhé straně se dostal k zakončení O. Hula, ale ani Procházka nebyl překonán. Ve 38. minutě se odehrálo vše podstatné. Poláškovi odskočil míč a Hranai samostatný nájezd proměnil - 1:0.

 

Pojistka až v závěru

S jednogólovým vedením šli fotbalisté Sokola do druhého dějství. Hosté měli jasný cíl, za kterým si šli. Hrozili především ze standardních situací, ale domácí defenziva odolávala. Z jedné takové standardní situace byl Beneš překonán, ale radost hostí zhatil zdvižený praporek postranního sudí. Čas plynul a Olešná se stále tlačila do soupeřova vápna, avšak za cenu otevřené obrany. A právě to byl moment, kterého domácí minutu před koncem základní hrací doby využili. Hranai si pohlídal postavení mimo hru a samostatným nájezdem dal zapomenout na dosud nepřesnou finální fázi a dal razítko konečnému výsledku - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Obě strany trpěly nervozitou ze zápasu po dlouhé pauze. Bylo vidět, že když přišlo na finální nahrávku nebo koncovku, tak to bylo takové neobratné. Naši výhodou v tomhle horkém odpoledni byl mladý kádr s lepší fyzickou vybaveností a s větší chutí hrát. Hosté byli nebezpeční zejména ze standardek, kdy každá situace kolem vápna smrděla gólem.

FC Olešná
Peter Bučák, obránce: Zápas byl docela vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. Na obou stranách byly k vidění šance, po kterých přišla chyba v naší obraně před koncem poločasu a Pustověty šly do vedení. Druhý poločas byl stejný a gól padl až před koncem, kdy dle mého rozhodčí nemávnul offside a útočník domácích samostatný nájezd proměnil. S výkonem našeho týmu jsem spokojený až na pár vyjímek a výsledek byl za mě neférový, když nám rozhodčí neuznali v druhém poločase gól.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Volráb [-] , M. Peták [-] , P. Matějovský [-] , N. Zoufalý [-] (70. M. Kameník [-] ) , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-]

FC Olešná
P. Procházka [-] - V. Kašpar [-] , K. Ivančík [-] , A. Hlavsa [-] - T. Vodrážka [-] , J. Procházka [-] , L. Vrbata [-] - J. Černý [-] , R. Polášek [-] - K. Köhler [-] , P. Pěchoušek [-] (40. P. Bučák [-] )

ŽK: 74. K. Köhler .
Hráči zápasu: T. Elznic , O. Hula , M. Hranai , T. Volráb - J. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Pustověty, velmi poctivý a běhavý soupeř, který se poctivě připravoval. Sami jsme s nimi odehráli přátelský zápas v červnu a budou každého soupeře kousat. Naopak těžko říci, jak to bude mít s kádrem Olešná. Více věřím Pustovětům.

Tip: výhra domácích