2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:00

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borová zakončila podzim na předposledním místě


Branky


0

Domácí prošli přes jaro obměnou kádru a na podzim se stále ještě sehrávají. Výsledky tomu také napovídají a místo také, zatím je Borová předposlední. A ani poslední zápas podzimu její umístění nezměnil. Věžnické béčko spíše sbírá body na hřištích soupeřů, ale aktuálně si z Borové odvezlo alespoň bod. I když zápas nepřinesl příliš brankových příležitostí, tak diváci nakonec mohli vidět hned čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věžnice využily brejk

 

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, který nepřinesl nějak zvlášť velké množství vyložených šancí. Do vedení šli hosté, kteří ve 27. minutě využili zbytečné ztráty balonu a z brejku otevřel skóre Beneš - 0:1. Dalších šancí ovšem nepřibývalo, a tak se šlo do kabin za stejného stavu.

Domácí vedení neudrželi

 

Po návratu z kabin se na gól čekalo jen pět minut. Domácí rozehráli aut, balon dostal Antl. Ten nacentroval balon do vápna, kam se natlačil Pavel Šmíd a hlavou mířil přesně – 1:1. A v 66. minutě se domácí mohli radovat znovu. Věžnický stoper udělal velkou chybu v rozehrávce, Antl ji zachytil a poslal ji na volného Paušímu, který pak přeloboval vyběhnutého brankáře – 2:1. V té chvíli měli míč na kopačkách častěji domácí. Do velké šance se po centru dostal Karel Šmíd, ale hlavou mířil těsně vedle. A tak se trestalo na druhé straně. Vyplnilo se známé rčení: Nedáš, dostaneš. Borová šla do útoku, ale ztratila balon a Věžnice se tak opět vydali na výpad, který zakončil přesně Vlach – 2:2. Od 76. minuty se už diváci branky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč: „Bylo to docela vyrovnané utkání. První poločas nepřinesl tolik vyložených šancí. Balon jsme měli po celý zápas na kopačkách spíše my. Do vedení šel ale soupeř, který proměnil brejkovou situaci. Nám se pak podařilo skóre otočit. Ovšem z brejku soupeř zase srovnal. Mohli jsme i vyhrát, ale nic extra to nebylo.“

SK Věžnice B
David Drahoš, trenér: „Bylo to vyrovnané utkání, z našeho pohledu je remíza zasloužená. Nakonec máme na svém kontě šestnáct bodů po podzimu. A to jsme spokojeni.“



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - P. Šmíd [-] , K. Tonar [-] , T. Cacek [-] , K. Šmíd [-] (65. M. Havlíček [-] ) - F. Valenta [-] , L. Havlíček [-] (75. M. Čejka [-] ) , M. Sobotka [-] , V. Novotný [-] - J. Antl [-] , A. Paušíma [-] (82. J. Sedlák [-] )

SK Věžnice B
J. Enderle [-] - V. Vlach [-] , M. Chalupník [-] , A. Dvořák [-] , J. Adamec [-] (84. O. Bachman [-] ) - V. Kunc [-] , V. Brukner [-] , T. Benc [-] , J. Novák [-] - P. Beneš [-] (60. T. Kunc [-] ) , J. Prokeš [-]

ŽK: 47. J. Antl , 69. L. Havlíček - 15. J. Adamec , 29. P. Beneš , 64. J. Prokeš , 79. V. Brukner .
Hráči zápasu: P. Šmíd - J. Prokeš .
Místo: Havlíčkova Borová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fulier Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.