Mirošovice doslova vyrabovaly Kunický manšaft a vezou domů výhru


Branky


5

Poslední sobotní útkání proběhlo v Kunicích, kde domácí přivítali tým Mirošovic. Hosté ukázali svoji sílu a nedali domácím šanci. Odvezli si tak domů kořist v podobě tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali hned, domácí až později

 Už od úvodního hvizdu bylo jasné, jak bude zápas probíhat. Hosté se ujali míče a rozhodně jej nechtěli půjčit soupeři. Domácí si sice vytvořili dvě šance ale gólem neskončily. Bohužel pro domácí, jejich gólman udělal chybu při výběhu čehož využil Josef Veselý, který už v 7. minutě posílal hosty do vedení. To ale nebylo všechno. O několik minut později zkušený Marek Urx poslal malou domů, akorát na kopačky soupeře. Toho využil František Hňup a bylo to 2:0. Domácí poté měli dvě velké tutovky ale žádná gólem neskončila. I díky tomu odcházeli do kabin spokojenější hosté.

 

Poslední hřebík do rakve zasadil Patrik Tomášek

 Do druhého poločasu se snažili domácí změnit taktiku, ale neúspěšně. Dokázali si sice vytvořit pár šancí ale na gól to nestačilo. Za to hosté hráli stále svojí hru a přineslo to ovoce. V 71. minutě se nechal vyloučit domácí Václav Růžička a hosté mohli kopat standartku. Té se ujal Roman Tur a nutno dodat že skvěle. Krásnou bombou pod břevno upravil skóre na 3:0. Domácí po třetím gólu zápas prakticky vzdali, a tak nebyl problém vsítit i čtvrtý gól. Povedlo se to Patriku Tomáškovi po nešťastné domácích a zápas byl rozhodnut. Hosté si tak vezou cenné tři body z Kunic.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunice B
Štěpán Kment, trenér: Domácí utkání s Mirošovicemi mělo být vyrovnaným soubojem. Začátek tomu nasvědčoval a po dlouhém výkopu a návazném prodloužení hlavou jsme na dvě přihrávky šli sami na brankáře, ale bohužel Patrik Luňák branku těsně minul. Hosté skórovali po nákopu za obranu, kdy náš brankář špatně odhadl vyběhnutí a míč minul. Pro útočníka hostí bylo snadné balon zasunout do prázdné branky. Hororový průběh prvního poločasu nebyl u konce. Náš nejzkušenější hráč Marek Urx poslal malou domů přesně na kopačky útočníka, který byl tzn. "za bukem" a ten nezaváhal. 0-2. Hosté šli v první půli ještě jednou sami na našeho brankáře Ondru Havelku, který však předvedl skvělý reflexivní zákrok a vyrazil bombu na roh. Zápas také ovlivnilo vynucené střídání Ondry Gottwalda ve 35 minutě z důvodu dehydratace a celkového vyčerpání organismu. Do druhého poločasu jsme zvolili taktiku presinku po celém hřišti, abychom soupeře dostali pod tlak. Bohužel zůstalo pouze u slov a místo presinku jsme byli ve většině soubojů druzí. Fotbal to byl z naší strany mizerný. Bez kvalitní přihrávky a bez překvapivých momentů. Útok nepodržel míč a našim středopolařům se nedařilo kombinačně. Obrana hrála opět velmi dobře, bohužel při jednom z ostřejších soubojů neudržel Vašek Růžička nervy na uzdě a byl vyloučen. Potrestáni jsme byli dvojnásobně. Místo tlaku jsme museli přeskupit sestavu a z trestného kopu jsme hned inkasovali branku. Nutno sportovně uznat, že to byla ligová střela - pumelice pod břevno, kdy Ondra Havelka neměl šanci. V závěru jsme smolně tečovali střelu hostí a náš zmar byl dokonán. 0-4. Utkání bylo fair play a to i díky velmi dobrému výkonu všech tří rozhodčích. Gratulujeme soupeři a o svoje první body se popereme příští kolo v Hrusicích.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Švarc Zdeněk - ELOGA Petr, KAMPOV Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2021 19:51
Hodnocení zápasu
Maxmilián Sobek

Expert: Štěpán Kment
Tip experta: výhra domácích

3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů