Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas musely rozhodnout až penalty


Branky


6

Další nedělní zápas nabídl pro fanoušky velkou podívanou. Tým Kostelce přivítal na svém hřišti tým ze Stříbrné Skalice. A zápas to byl veliký. O vítězi rozhodly až střely ze značky pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší z nejrychlejších

Do zápasu vstoupily oba týmy s velkou chutí urvat body pro sebe. Úvodní výkop přisoudil rozhodčí Kotek domácím. Ti se ujali rozehrávky na výbornou protože jen o pár vteřin později už mohli slavit. Hned v 1. minutě se totiž trefil Josef Rezek, který zaskočil snad úplně všechny. Hosté se však nedali a ukázali že rychlé góly umí střilet taky. V 5. minutě svoji střelou srovnal Lukáš Machoň a všechno začalo odznovu. Hra byla po celou dobu velmi vyrovnaná a oba brankáři měli co dělat aby nerozhodný stav vydržel. Trochu víc štěstí ale měli přeci jen domácí. Ve 42. minutě vzal na sebe odpovědnost Jakub Prchal a nemýlil se. 2:1. Tohle skóre zůstalo na světelné tabuli až do konce první půle.

 

Gól v posledních minutách poslal zápas do penalt

V druhém poločase se hra velmi vyrovnala. Bylo k vidění spoustu krásných akcí a gólů. Ten první přišel v 53. minutě kde srovnával Jakub Bubeník. Nerozhodný stav dlopuho nevydržel protože už v 54. minutě poslal domácí po třetí do vedení Josef Rezek, který tak zapsal už druhý zářez v zápase. Hosté tlačili, stříleli ze všech stran ale branka byla nedobytná. Čas pomalu utíkal a vyrovnávací gól v nedohlednu. To všechno změnil 15 minut před koncem Lukáš Machoň, který svoji bombou vrátil hosty zpět do hry. Tři minuty před koncem mohl být za hrdinu útočník domácích ale trefil jen břevno! Remíza tak zůstala až do závěrečného hvizdu a šlo se do penalt.

 

3:4

 V penaltové loterii byli úspěšnější hosté, kteří se mýlili pouze jednou a berou o bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec u Křížků
Pavel Malý, hráč a vedoucí mužstva: Zápas se odehrál na podmáčeném terénu. Vstřelili jsme gól v první minutě utkání, ale soupeř dokázal vyrovnat. Do kabin jsme šli s vedením 2:1, které jsme ale neudrželi a nakonec skončil zápas remízou 3:3, což znamenalo, že diváky čekaly penalty z kterých byl nakonec šťastnější soupeř a odvezl si bod navíc. Nás mohou mrzet neproměněné šance hlavně v prvním poločase, kdy jsme 2x nastřelili brankovou konstrukci a potom na konci utkání.




Sestavy


SK Kostelec u Křížků
M. Plocek [-] - J. Rezek [-] , T. Tolar [-] , A. Štach [-] , P. Malý [-] , F. Mikuláš [-] (83. D. Švihel [-] ) , A. Šafránek [-] , J. Kadlec [-] (61. T. Pergl [-] ) , J. Prchal [-] (77. P. Zikmund [-] ) , T. Jelínek [-] , M. Rzounek [-]

Stř.Skalice
L. Novák [-] - T. Bečka [-] , J. Bubeník [-] , T. Rob [-] - L. Rob [-] , M. Bambas [-] , T. Kopecký [-] , K. Dvořák [-] - M. Jangl [-] , M. Tesařík [-] (15. M. Momčilov [-] ) , L. Machoň [-]

ŽK: 59. P. Malý , 81. J. Rezek - 32. T. Rob .
Hráči zápasu: J. Rezek - L. Machoň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotek Vladimír - ŠANDA Jiří, KAMPOV Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Maxmilián Sobek

Expert: Pavel Malý
Tip experta: výhra domácích

Věřím v úspěch svého milovaného klubu a ve vítězství 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích