1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Úžicí a Jeviněvsí rozhodla jediná branka


Branky


0

Po vítězství v minulém víkendu proti Dolanům B se Jeviněves jela utkat o další body do Úžic. V utkání však hosté čelili útočné smršti domácího celku, který se nakonec po zásluze alespoň jednou prosadil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A hned se musela vyrovnat s absencí obou útočníků – Jirky Kokšála s Tomášem Novákem. K nim se přidali Petrové Duchoslav a Kindl. A Honza Šelicha, jež byl v minulém zápase po dvou letech oživením v sestavě. Zde je k zamyšlení fakt, že pětačtyřicátník- nejen fotbalově, ale i fyzicky, strčí do kapsy náctileté spoluhráče... Ale protentokrát se nedalo nic dělat, nastoupit museli mladí.

 

Celý zápas drželi otěžě utkání pevně v rukou domácí Úžice, o čemž vypovídá počet střel na branku, který byl v poměru zhruba 15:1. Skutečně, hosté ani jednou neokázali ohrozit branku hostí, ti naopak podnikali jeden útok za druhým, neostýchali se zakončit ani ze střední vzdálenosti, za zápas zahrávali snad 20 rohových kopů, byli dravější, rychlejší, důraznější.

 

Ve všech aspektech nejvíce vyčníval Dominik Procházka, jež také jako jediný dokázal vstřelit branku, a to v 75. minutě, kdy se zhruba na hranici pokutového kopu obtočil kolem bránícího Radka Petříka a propálil hostujícího golmana. Ani proti Úžicím se tak Jeviněvsi nepodařilo body urvat. K tomu by bylo ale zapotřebí, aby se sešla skutečně kompletní sestava. Náhradníci na to nemají jak fotbalově, tak ani bojovností. Pojízdný cirkus Jeviněves pokračuje dál.

 

Reportáž z utkání poskytl Jaroslav KYSELA, děkujeme!

 



Sestavy


SK Úžice
M. Pšenička [-] - P. Burda [-] , K. Balhar [-] , M. Kotalík [-] , J. Šmíd [-] , D. Procházka [-] , J. Procházka [-] , T. Rajter [-] , R. Šmucr [-] , Z. Topol [-] , C. Šaly [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - R. Petřík [-] , M. Schoř [-] , D. Nicek [-] , P. Bodnarčuk [-] , R. Jeřábek [-] , T. Navrátil [-] , D. Velický [-] , L. Kosman [-] , P. Duchoslav [-] , M. Baláž [-]

Hráči zápasu: D. Procházka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPL Karel - HUMPL Karel, KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.