Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dlouhé covidové pauze nastoupili Jeviněvští na domácím hřišti proti Sokolu Sazená


Branky


1

Mužstvo Jeviněvse, jež se ve třetí třídě poslední dvě sezony udrželo jen „díky“ covidu, se tak pro tuto sezonu rozhodlo nastoupit do nejnižší, 4. třídy. Ani zde se, však vítězné radosti nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nastoupili se slátanou sestavou pouze v deseti lidech oproti soupeři ze Sazené, jež měla k dispozici snad 4 nebo 5 hráčů na střídání a mohla tak využít pravidla pro 4. třídu a střídat „hokejově“. Domácím chyběli Petr Duchoslav, Radek Jeřábek, „Dodo“ Velický, Petr Novotný nebo Michal Kurucz. Když k tomu přičteme vysoký věk, „fotbalovost“ a fyzickou kondici několika kusů v sestavě Jeviněvse, nelze se divit výsledku, kterým utkání skončilo.

 

Ale popořadě. Jeviněves byla od samého počátku pod tlakem hostí, jež vyústil v branku v 17. minutě, kdy Cakl parádně z 15 metrů obstřelil domácího brankáře.

 

Od té doby se to do branky jeviněvse jen sypalo- v podstatě podobným způsobem totiž znovu Cakl za čtyři minuty vstřel druhou branku, třetí přidal po centru ze strany do odkryté zadní části branky Hájek a do poločasu ještě zvýšil na 4:0 chytrým a přesným lobem tváří v tvář golmanovi Adam Knoflíček.

 

Domácí byli zralí na ručník, ale i přesto zkorigovali poločasové skóre brankou Milana Tovary na 4:1.

 

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, svůj hattrick tak zkompletovali jak Knoflíček, tak Cakl a po korekci ze strany jeviněvských -Kokšála a Macáka- dostal výsledek konečnou podobu 3:8.

 

Ač je na obecné soudy příliš brzy, neodpustím si krátký komentář:

Osa týmu Jeviněvse je příliš úzká, hráči, jimiž byl tým doplněný, nestačí, až na vyjímky, ani na čtvrtou třídu. Ani kdyby na lavičce stál Mourinho. Sledovat konfrontaci jeviněvských s dalšími soupeři může být ještě zajímavé. Přece jen jedna věc se ale jeviněvským Sokolům v poslední době povedla – hrací plocha. Trávník je oproti předešlým rokům daleko lepší, i celkové zázemí areálu se zvedlo.

 

Autor článku: Jaroslav KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Macák [-] , M. Schoř [-] - T. Navrátil [-] , P. Duchoslav [-] , P. Daňhel [-] - M. Tovara [-] , J. Kokšal [-] , M. Kurucz [-] - L. Kosman [-] , M. Baláž [-]

TJ Sokol Sazená
J. Cakl [-] - M. Kazetský [-] , J. Cakl [-] , K. Hlaváček [-] , M. Cakl [-] - D. Rous [-] , Š. Zeman [-] , J. Lőffelmann [-] , M. Hájek [-] - A. Knoflíček [-] , V. Hájek [-] -

ŽK: 43. J. Cakl .
Hráči zápasu: M. Cakl , A. Knoflíček .
Počet diváků: 17. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jiří - KYSELA Jaroslav (N), FORMÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích