1:2
(1:1)
38. J. Kováčik (p.)
71. P. Linc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová ukončila mizernou sérii a zvítězila v Kolešovicích


Branky


5. J. Sýkora - 38. J. Kováčik (p.) , 71. P. Linc
16

Fotbalisté Kroučové nezažívají povedený vstup do soutěže. Nyní je čekalo utkání na horké půdě Kolešovic. Domácí v roli favorita šli do vedení, na které hostující Sokol našel odpověď. Ve druhém poločase se hosté semkli, šli do vedení a dotáhli zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

Domácí se museli vyrovnat s absencí Daniše, který táhne tým svými góly. Zpočátku se tato absence zdála jako řešitelná, neboť hned v 5. minutě uklízel propadlý centr Sýkora - 1:0. Po inkasované brance, se kterou se Kolešovice až příliš uspokojily, převzala otěže hry Kroučová. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale uklidňující gól nepřidali. Kroučová držela míč, ale dlouho si nedokázala vytvořit šanci.

 

Ve 38. minutě se hosté za svou aktivitu dočkali. Po rohovém kopu se dostal odražený míč k Raisovi, jehož první střela byla zblokována. Míč se odrazil znovu ke stejnému hráči, který byl nedovoleně atakován a sudí Červený neváhal odpískat pokutový kop. Míč si vzal na značku Kováčik a proměnil - 1:1. První polovina tak neměla vítěze.

První body

Druhá polovina nabídla podobný obraz hry jako ta první. Na větší šanci si museli příchozí diváci dlouho počkat a dočkali se až v 78. minutě. Čapek vyslal přesným míčem do samostatného nájezdu Lince, který se nemýlil - 1:2. Kroučová bránila své vedení a Kolešovice šly za vyrovnáním. Domácí ale nevyužili žádnou z naskytnutých standardních situací a museli se smířit s prohrou. Pro Kroučovou se jednalo vůbec o první získané body v soutěži.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: oficiální facebookové stránky TJ Sokola Kroučová, upraveno redaktorem



Sestavy


Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - L. Suchánek [-] (60. T. Rychtařík [-] ) , J. Sýkora [-] , T. Luksch [-] , V. Zuska [-] , M. Štícha [-] , D. Polánek [-] (46. P. Barthel [-] ) , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] (72. D. Freivalt [-] ) , D. Čech [-] , J. Kovář [-] (84. I. Vavřín [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Vančura [-] , J. Škuthan [-] , D. Čapek [-] , M. Řehoř [-] , J. Rais [-] (78. A. Mildorf [-] ) , J. Pohlot [-] (68. R. Janek [-] ) , V. Malecký [-] , J. Kováčik [-] , P. Linc [-] , O. Bechynský [-]

ŽK: 36. T. Luksch , 63. O. Cílek - 50. J. Rais , 61. J. Vančura .
Hráči zápasu: J. Kováčik , J. Tomeš , P. Linc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - HERINK Jiří (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích