Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov veze velmi cenné body z Jesenice


Branky


9. D. Jeníček , 48. D. Brda , 90. J. Mutínský - 5. V. Kapr , 49. V. Kapr , 61. V. Kapr , 85. P. Kohout
8

Jesenice přivítala na svém hřišti soupeře z Řevničova. Hosté se museli vyrovnat s absencí hned několika hráčů, i tak byl ale jejich cíl jasný. Stejný záměr byl ale na domácí straně. První poločas neměl vítěze, o kterém se rozhodovalo ve druhém dějství. Nakonec byli hosté o gól šťastnější a odvážejí si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Jeníčka

S absencí hned několika hráčů se musel vyrovnat Řevničov, který měl lepší vstup do zápasu než domácí a také jako první zahrozil Hlavička Tótha po rohovém kopu ale mířila nad. V 5. minutě se hosté dočkali rychlé branky. Po kombinační akci se míč dostal v šestnáctce ke Kaprovi, který se s ničím nepáral a bodlem rozvlnil síť - 0:1. O čytři minuty později bylo srovnáno. Sparta se z vedoucí branky neradovala dlouho a Jesenici vrátil do zápasu dorážkou Jeníček - 1:1.

 

Poté byl k vidění neurovnaný fotbal plný nepřesností a chyb. I z tohoto důvodu nebylo ve zbytku prvního poločasu příliš co k vidění. I tak ale mohly padnout branky na obou stranách. Velmi blízko k vedoucí brance měl Kapr, který ale orazítkoval pouze tyč. A když zakončení jednoho z domácích hráčů v šestnáctce nemělo přesnost, šlo se do kabin za vyrovnaného stavu.

 

     

Kaprův hattrick rozhodl

Vstup do druhého dějství patřil domácím. Jesenice zahrávala přímý kop z velmi pěkné pozice. Míč si vzal Brda a velmi chytrým podstřelem řevničovské zdi poslal svůj tým do vedení - 2:1. Stejně jako Jesenice v prvním poločase, tak i teď Řevničov našel rychlou odpověď. Po rohovém kopu se na přední tyči prosadil Kapr, který svou hlavičku poslal pod břevno - 2:2. Hosté mohli své vedení navýšit, ale jak Lukáš, tak i Filip Skoupý, nemířili přesně.

 

Další branka padla po hodině hry. Tóth chytrou šajtlí poslal za obranu Kapra, který zahrál Kalajovi na housle a mohl se jít radovat nejen z vedoucí branky, ale také ze svého hattricku - 2:3. Jesenice se hnala za vyrovnáním, ale veškerá její snaha kýženým gólem neskončila. Kalaj se znovu nechtěl nechat překonat, což dokázal dvěmi chycenými hlavičkami Kapra a Trejbala. Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky a čas hrál proti domácím. A nejen čas. Na hřiště přišel čerstvý Kohout, který si našel propadlý rohový kop na zadní tyči a vystřelil klid na řevničovské kopačky - 2:4.

 

V závěru utkání přišlo oslabení v řevničovských řadách, kdy ze hry musel odstoupit Vait a nebyl nikdo, kdo by jej nahradil. Podobný problém řešili následně domácí v případě Brdy. Jesenice dokázala v poslední minutě základní hrací doby srovnat, když se zpoza vápna trefil po odrazu Mutínský a zadělal tak na drama - 3:4. Euforii v podobě vyrovnání mohl zařídit Jeníček, ale s jeho hlavičkou si Tomeš poradil. Řevničov tak získal velmi cenné vítězství.

 

Zdroj: oficiální webové stránky SK Sparta Řevničov, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Zápas nebyl úplně pro oko diváka. My si i přesto dokázali vytvořit spoustu gólových šancí, ale jak je letos u nás zvykem, tak jsme je trestuhodně zahazovali. Nakonec jsme bojovností dokázali odvézt tři body a to jediné se počítá. Gratuluji Vojtovi k hattricku!



Sestavy


FC Jesenice
R. Kalaj [-] - D. Jeníček [-] , T. Nistor [-] (72. F. Moučka [-] ) , D. Brda [-] , M. Pacourek [-] , K. Pros [-] , D. Kapoun [-] (58. J. Pfejfer [-] ) , J. Kočička [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] , Z. Balý [-] (67. P. Altman [-] )

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - J. Urbanovič [-] , M. Beneš [-] , L. Vait [-] , L. Skoupý [-] - F. Skoupý [-] , J. Fujera [-] (76. P. Kohout [-] ) , J. Husák [-] (83. M. Novák [-] ) , M. Tóth [-] - A. Trejbal [-] , V. Kapr [-] -

ŽK: 52. D. Brda , 75. P. Altman , 88. J. Mutínský - 35. J. Fujera .
Hráči zápasu: D. Brda - J. Urbanovič , V. Kapr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:08
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 00:47

Tip: výhra hostů