4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky přišly o vítězství s Řevničovem v posledních minutách


Branky


2. P. Hruška , 35. M. Čermák (p.) , 69. Z. Špimr - 28. L. Skoupý , 42. F. Skoupý , 87. A. Trejbal
11

Řevničov mohl domácí prohru s Lužnou napravit na hřišti v Roztokách, kde jej ale čekalo specifické domácí prostředí. První poločas nabídl zajímavou podívanou, kde se oba celky radovaly dvakrát. Roztoky během druhé půle šly do vedení a už se zdálo, že zápas dotáhnou do vítězného konce. Prohru Řevničova ale odmítl pár minut před koncem Trejbal, který poslal zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

Vstup do zápasu patřil domácím, kteří se hned ve 2. minutě ujali vedení. Po brejkové situaci se přesnou střelou na zadní tyč prosadil Hruška - 1:0. Hosté přišli s odpovědí krátce před půl hodinou hry, kdy střelu L. Skoupého podcenil Hůla a míč mu propadl až za brankovou čáru - 1:1. Pár minut po vyrovnání si vzaly Roztoky své vedení zpátky. Ve vápně byl Kohoutem nedovoleně zastaven Merhaut a nabídnutou penaltu neodmítl Mi. Čermák - 2:1. První poločas nakonec svého vítěze neměl. Před odchodem do kabin se prosadil hlavou po rohovém kopu F. Skoupý - 2:2.

 

Trejbal zařídil penalty

Druhý poločas tak byl zcela otevřený. Oba celky chtěly vyhrát, což dokazovaly v každém osobním souboji. Vedení vrátil v 69. minutě na stranu domácích po rohovém kopu Špimr - 3:2. Roztoky svůj náskok držely až do posledních minut a už se zdálo, že zápas dotáhnou. Proti byl ale Trejbal, který nadvakrát překonal po svém zakončení Hůlu a odmítl prohru - 3:3. V posledních minutách neměl k vítěznému úderu Číhař, ale ve svých dvou příležitostech nebyl úspěšný.

 

Závěr zápasu přinesl dvě červené karty na hostující straně. Tu první uviděl nehrající asistent trenéra Fujera za nevhodný slovní projev bez vulgarit a tu druhou po druhé žluté kartě za zdržování L. Skoupý. V penaltové loterii se usmálo štěstí na domácí, a tak tři body zůstaly u Berounky.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Hned na začátku jsme šli do vedení, když jsme se prosadili po brejku. Do vyrovnání jsme hráli dobře a utkání kontrolovali. Bohužel po střele z dálky a chybě našeho brankáře soupeř vyrovnal. Následoval vyrovnaný fotbal. Měli jsme k dispozici penaltu, kterou jsme proměnili. Hned za pár minut jsme ale dostali gól z rohu a šlo se do kabin. Druhý poločas byl plný soubojů. Po rohovém kopu jsme šli do vedení, ale to jsme neudrželi. V nastavení jsme měli šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Co k tomu říci, kdyby to bylo 7:7, nikdo by se nedivil, ale vzhledem k průběhu je bod asi spravedlivý. Bereme bod z penalt jako bonus.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, nehrající asistent trenéra: Lépe začaly Roztoky, které daly rychlý gól. Poté se hra vyrovnala a hrálo se nahoru dolů. Druhý poločas jsme na soupeře vletěli, měli hodně šancí, ale dali jsme málo gólů. Roztoky vytěžily z minima maximum. Bylo to vyhrocené utkání, docela hodně karet.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] , M. Merhaut [-] (82. M. Pudil [-] ) , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , P. Hruška [-] , M. Kaplan [-] , V. Krůta [-] (46. J. Číhař [-] ) , M. Čermák [-] , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] (90. J. Peterka [-] ) - J. Urbanovič [-] , L. Vait [-] , L. Přibyl [-] (90. M. Novák [-] ) , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , M. Beneš [-] , P. Kohout [-] (46. T. Bohatý [-] ) , L. Skoupý [-] - A. Trejbal [-] , F. Skoupý [-] -

ŽK: 75. M. Kaplan , 90. Z. Špimr - 32. L. Vait , 34. P. Kohout , 69. P. Tomeš , 76. L. Skoupý , 85. A. Trejbal . ČK: 90. L. Skoupý .
Hráči zápasu: M. Čermák - L. Skoupý , F. Skoupý .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: TVRZ Marek - ČERVENÝ Jan, PASTOR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra domácích