1:1
(1:1)
29. D. Sobotka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín se s Kněžicemi rozešel smírně


Branky


33. P. Kolouch - 29. D. Sobotka (p.)
0

Do Měřína přijely Kněžice, které zatím dvakrát zvítězily. Bylo možné očekávat zajímavý bojovný zápas, jenž neměl jednoznačného favorita. Ostatně hrající trenér Měřína Kružík před zápasem avizoval, že na základě předchozích zkušeností očekává velmi nepříjemného soupeře. Otázkou také bylo, jak se hosté vypořádají s absencí brankáře Kourka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolouchův roh donesl vítr až do Hauserovy branky

Hned nástup do zápasu byl z domácí strany jaksepatří ostrý. Již v páté minutě si mohli jejich fanoušci zakřičet góóól. Mohli, ale nekřičeli! Hrůza krásně napřáhl z 25 metrů, jeho střelu brankář Hauser jen vyrazil k volnému Hladíkovi, ale ten trestuhodně hlavičkoval z malého vápna nad branku. Do vedení tak šli v 29. minutě hosté. Sobotku fauloval v pokutovém území Kružík a faulovaný ukázal, že na pověry o tom, že by faulovaný hráč penaltu neměl kopat, nevěří. Sysel se na jeho střelu marně natahoval a bylo to 0:1. Z vedení se však hosté netěšili dlouho. Za čtyři minuty se k zahrávání rohového kopu postavil Kolouch, vítr míč poponesl a ten letěl a letěl a bylo to 1:1! Protože Krupica za chvíli na druhé straně svoji šanci neproměnil, poločas skončil remízou. Diváci se přitom mohli jen dohadovat, co přinese druhá půle.

Druhý poločas svého střelce nenašel

Také ve druhém poločase diváci sledovali kvalitní zápas, kdy se Kněžice trochu zatáhly. Vyhrát přitom mohly oba dva týmy. Měřín však hledal klíč k dobytí Hauserovy svatyně marně. Nenašel ho Šoukal, Robotka ani střídající Láznička. Na druhé straně se netrefil Krupica ani střídající Vlček, takže se body nakonec přece jen spravedlivě dělily. Oba týmy zůstávají i po třetím kole neporažené.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér Měřína): S výkonem svého mužstva jsem spokojený. Hrál se kvalitní bojovný zápas, který skončil spravedlivou dělbou bodů. Kněžice byly možná o trochu silovější. Pochvalu si zaslouží Šoukal a Hrůza.

TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): První půli jsme měli o něco více ze hry my, druhou zase oni. Remízu vidím jako spravedlivou. Těžký los, kdy hrajeme v prvních šesti kolech čtyřikrát venku, zatím se ctí zvládáme. S výkonem kluků, z nichž jich celá řada pracuje ve třísměnném provozu, takže na trénování není tolik času, jsem spokojen. Velmi mě potěšil výkon brankáře Hausera, který kvalitně v tomto zápase nahradil Kourka. Pěkný výkon předvedl také pravý obránce Brychta.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] - M. Sýkora [-] (86. T. Bumbálek [-] ) , D. Robotka [-] , P. Kolouch [-] (72. V. Procházka [-] ) , M. Hladík [-] (62. T. Láznička [-] ) , K. Kružík [-] - J. Šoukal [-]

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - M. Brychta [-] , J. Kříž [-] , O. Jurka [-] , K. Indra [-] - M. Kříž [-] (58. D. Vlček [-] ) , L. Zelenka [-] , D. Sobotka [-] , D. Salák [-] (76. V. Diviš [-] ) , J. Uher [-] (89. M. Nováček [-] ) - F. Krupica [-]

ŽK: 26. K. Kružík , 35. M. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Šoukal - M. Hauser , M. Brychta .
Místo: Měřín. Počet diváků: 118. Rozhodčí: JURKA Antonín - KALINA Oldřich, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.