1:1
(1:0)
61. T. Pelán (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hemala odmítl rozhodnout a Rapotice se rozešly s Velkou Bíteší B smírně


Branky


3. P. Matoušek - 61. T. Pelán (p.)
0

Do Rapotic přijelo velkobítešské béčko a hned před zápasem se nad hřištěm vznášelo několik otazníků. Podaří se Rapoticím navázat na tříbodový zisk z minulého týdne? Jak si povedou hosté, u nichž dostali v kombinované sestavě šanci 2 dorostenci a několik hráčů z lavičky? Utkání dvou rozdílných poločasů nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matoušek trestal hned z první šance

Rapotice vlétly do zápasu jako stoletá voda a hned po prvním rohu se radovaly ve 3. minutě z branky. Na centr Martina Laše si naběhl kanonýr Matoušek a bylo to 1:0. Hosté působili zakřikutým dojmem a domácí měli více ze hry, další trefu však ne a ne přidat. Postupem času se  hra začala přece jen trochu vyrovnávat a ze standardky se mohli z branky radovat i hosté, když z dobrých 35 metrů ohrozil nebezpečně branku Tomáš Pelán. Domácí mohli naopak navýšit své vedení ve 42. minutě, kdy dostal krásnou přihrávku za obranu Milan Laš, z malého vápna však nastřelil jen břevno branky Michala Pelána. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0.

Tomáš Pelán z penalty vyrovnal

Ve druhém poločasu se obraz hry poněkud změnil a domácí fandové z toho radost určitě neměli. Rapotičtí upustili od hry, která jim v prvním poločase přinášela úspěch a snažili se prosadit pomocí dlouhých nakopávaných balonů, což mělo za důsledek, že si diváci chvílemi připadali jako na tenisovém zápase. Z trestného kopu přesto ohrozil brankáře Pelána Milan Laš, z branky se však neradoval ani nyní, ani po dalších svých šancích. V 61. minutě tudíž přišel trest, když Opálka fauloval ve vápně poněkud neobratně Hemalu a Tomáš Pelán nabídkou na srovnání nepohrdl - 1:1. Další střely se však již neujaly. Za domácí hlavou těsně minul smolař utkání Milan Laš, za hosty stříleli bez gólového efektu Loup, Josef Bartošek a v 75. minutě hlavičkoval těsně vedle tyče Suchý. V 90. minutě se podobně jako v minulém zápase řítil sám na brankáře Hemala, jeho lob však v síti neskončil a zápas tak skončil zaslouženou plichtou.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí týmu Rapotic): Druhé domácí utkání v řadě jsme chtěli zvládnout také za tři body. Začali jsme velmi dobře a hned z první akce jsme se dostali do vedení. Klíčové bylo, abychom dokázali dát ještě jednu branku. Nejblíže k ní měl v závěru poločasu Milan Laš, ale bohužel trefil břevno. Druhá půle byla z hlediska našeho výkonu horší. Nedařilo se nám udržet míč v souvislejší kombinaci a zbytečně jsme ho nakopávali. Místo abychom vstřelili dvě až tři branky, tak sami inkasujeme z penalty, na což jsme už zareagovat nedokázali. Domácí remíza je pro nás málo, nezbývá nic jiného než naplno bodovat za týden v Dukovanech.

FC PBS Velká Bíteš B
Josef Jelínek (vedoucí týmu Velká Bíteš B): Nastoupili jsme v hodně kombinované sestavě a hlavně zpočátku zápasu to bylo znát. Bod pokládám v této sestavě jednoznačně za úspěch. Pochvalu si zaslouží navrátilec z brigády ve Švýcarsku Michal Pelán v brance i jeho bratr Tomáš.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , A. Chatrný [-] (54. T. Pavlíček [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] , P. Opálka [-] , D. Slaný [-] , K. Kovařík [-] , M. Němec [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Švanda [-] - R. Hemala [-] - T. Pelán [-] , M. Paprskář [-] , O. Loup [-] , J. Kadlec [-] (83. L. Vašíček [-] ) , O. Suchý [-] , Z. Fila [-] (65. M. Ivančík [-] ) , O. Bartošek [-] , M. Švanda [-]

ŽK: 60. P. Opálka , 70. M. Laš - 58. M. Švanda .
Hráči zápasu: T. Pelán , M. Pelán .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - MÜLLER Jiří, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.