2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Zavidova na hřišti Loděnice


Branky


2

Na domácí pažit AFK Loděnice zavítal k dalšímu utkání 1.B třídy, skupiny A Středočeského kraje FC 05 Zavidov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas smírně

Utkání začalo několika povedenými útoky domácích. Hosté byli podle vlastních slov zaskočeni vysokostřiženým hrbolatým trávníkem, výhoda domácích v podobě znalosti prostředí však k fotbalu jistě patří. Mimo to také úřadovaly Loděnické standardky. Několik z nich již v prvních minutách ohrozilo Zavidovskou svatyni a právě po rohu ve 13. minutě skončilo zakončení Michala Smetany za hostujícím brankářem Krausem. 

 

Na druhé straně pak přišlo vyrovnání ze hry. v 19. minutě našel Jiří Hanych kapitána hostí Tomáš Korčáka a ten poslal střelu z pětadvaceti metrů rovnou do šibenice. Brankář Dreksler tentokrát nezmohl vůbec nic 1:1 

V rychlém tempu zápas pokračoval i nadále, do mnoha šancí se dostávali hosté, Korčák s Hanychem však tentokrát úspěšní nebyli. Byla to opět standardní situace domácích, po které se Jan Majer ocitl sám před bránou a vrátil tak domácí do vedení. V minutách nesludujícíh po gólu to byli domácí kdo dominoval trávníku. Byla z nich cítit sebejistota a chuť vyhrát. 

 

Již krátce po gólu vyselo zvýšení na 3:1 ve vzduchu.Patrik Šolc stál totiž sám před brankářem, přestřelil. 

Dalšího gólu se diváci dočkali až ve 42. minutě, mladá naděje Loděnického fotbalu Radek Novotný totiž ztratil ve vápně soupeře balón, o který ho připravil kapitán Zavidova Tomáš Korčák, ten jako by mu gól z 25 metrů nestačil, předvedl sólový sprint a vyrovnal na poločasové skóre 2:2.  

 

Dramatický druhý poločas bez platné branky

Gólem v závěru první půlky posílený vlétl Zavidov do té druhé jako vyměněný.  Pokus Žďánského ale vychytal domácí strážce tyčí Dreksler. 

 

O pár minut později se opět krásnou akcí prosadil kapitán Korčák a vše nasvědčovalo tomu, že může slavit hattrick, jeho gól však pro ofsajd rozhodčí Procházka neuznal. Lavička domácích dávala hlasitě najevo nesouhlas s rozhodnutím jako i dalšími rozhodnutími rozhodčího v emocemi poznamenaném druhém poločase. Sečteno podrženo vyfasoval Zavidov celkem tři žluté pro lavičku. 

Bývalý či současní hráči našeho krásného sportu by jistě potvrdili, že takové momenty mohou na hráče dopadnout jako studená sprcha. To samé se přihodilo i Zavidovským. Od 70. minuty se tak k vládě nad hřiště vrátili domácí. Ani jeden z Herejtových pokusů však cestu do brány nenašel, když si pro jeden došel brankář Kraus a druhý mířil mimo. 

 

AFK Loděnice - FC 05 Zavidov 2:2



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Daniel Devera, trenér: Škoda, že jsme si nepohlídali standardky, na které jsme před zápasem upozorňovali. V první půli bylo patrné, že se kluci na hřišti nedokáží srovnat s vynucenými změnami a vládl na hřišti trošku chaos. Přesto jsme po dvou obdržených brankách vždy vyrovnali. Druhá půle byla ubojovaná. Mohli jsme vyhrát, kdybychom proměnili naše sólo, nebo byl uznán Korčákovi gól, taky jsme mohli odjíždět s prázdnou, jelikož i domácí si vytvořili několik šancí. Za bojovnost zaslouží kluci velkou pochvalu! Trochu musím pokárat nás na lavičce. Je třeba i v momentech, které se nám nelíbí zachovat chladnou hlavu a zdržet se veškerých komentářů!



Sestavy


AFK Loděnice
L. Dreksler [-] - M. Smetana [-] , J. Prokop [-] , A. Jeřábek [-] , R. Novotný [-] - O. Mráz [-] , R. Žižka [-] , P. Šolc [-] , J. Majer [-] - M. Hrudka [-] , T. Herejt [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , J. Knor [-] (74. M. Havel [-] ) , T. Korčák [-]

ŽK: 78. R. Novotný - 56. P. Vitner , 56. M. Havel , 67. J. Hanych .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Václav - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích