Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov zvládl utkání se Švermovem


2

K zápasu 7. kola vyjeli hráči Baníka Švermov do Zavidova, utkání však měli pod kontrolou domácí. Dominik Žďánský se blýskl hattrickem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle pod kontrolou domácích

Samotný začátek zápasu se nesl ve znamení dominance domácích. Dominik Žďánský nejednou v průběhu prvních pěti minut prověřil obranu hostí, ta však prozatím vydržela. Právě už v páté minutě to byl jiný hráč Švermova, Jiří Hanych, kdo po skvělé souhře s kapitánem Tomášem Korčákem vsítil první branku. 

Další průběh prvního poločasu se nesl především ve znamení výborně fungujících obran a pokusů domácích, které však na té Švermovské jedna po druhé ztroskotaly. O jediný závar před brankou hostí se ve 30. minutě postral opět Žďánský, jeho pokus však našel pouze tyč.

Po prvním poločase se v Zavidově hrálo 1:0   

Pohlednější druhý poločas a probuzení kanonýra

Pokud si až na drobný ''renonc'' v podobě branky z páté minuty v prvním poločase přišli na své fanoušci defenzivního fotbalu, druhá půle tu byla především pro zbytek fanouškovské obce. 

A byli to opět domácí, kdo diktoval tempo hry, v 54. minutě se konečně Dominik Žďánský dočkal, když před odkrytou bránou nalezl centr Lukáše Kapouna, nemýlil se a vsítil tak svou první branku v sezoně. To ale zdaleko nemělo být vše. Již o dvě minuty později sám založil, provedl i zakončil další útočnou akci a dal tak zapomenout na střeleckou smůlu z prvního poločasu. 3:0. 

 

Pověstné usnutí na vavřínech se projevilo u hráčů Zavidova v další fázi zápasu, kteří polevili a pustili Švermovské do několika šancí. Jednu z nich v 75. minutě proměnil po sporné situci, která však podle rozhodčího Kamila Orálka nebyla ofsajdem, Jakub Šimůnek. 

Bohužel pro hosty však obdržený gól probral domácí z letargie a ti se následně vrátili k tvorbě hry a zakládání útoků. V 87. minutě Dominik Žďánský křižnou střelou dovršil populární hattrick a upravil na konečných 4:1. V nastaveným čase neproměnil šanci po sprintu celým útočným pásmem kapitán Korčák. 

FC 05 Zavidov - TJ Baník Švermov 4:1



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Daniel Devera, trenér: Dnes to nebyla Bůh ví jaká podívaná, každopádně i takovéto body se počítají a my si jich nesmírně vážíme. Děkujeme divákům za trpělivost a podporu!




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Vitner [-] , J. Jelínek [-] (64. M. Petrů [-] ) , D. Devera [-] , D. Štiller [-] (54. J. Knor [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Hanych [-] (75. M. Havel [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] (90. J. Kraus [-] ) , T. Korčák [-]

TJ Baník Švermov
P. Vošmík [-] - D. Végh [-] (87. R. Vykysalý [-] ) , J. Polák [-] (30. M. Mencl [-] ) , R. Trejbal [-] , O. Vaněk [-] (75. O. Frühauf [-] ) , J. Šimůnek [-] , M. Schmied [-] (87. A. Zíma [-] ) , P. Černý [-] , T. Vydra [-] , V. Steinbach [-] , J. Kopecký [-]

ŽK: 68. P. Vitner - 57. J. Šimůnek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Orálek Kamil - BUDAŘ Petr, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích