3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matadoři Pislcajt s Konířem rozhodli už do poločasu


Branky


0

Dukovany přivítaly v 5. kole na svém hřišti v derby Rapotice s cílem konečně naplno bodovat. Z dosavadních čtyřech zápasů si totiž připsaly tři remízy a tratily hlavně kvůli svojí špatné koncovce. Vypadalo to, jako by se vystřílely v prvním zápase se Křovím. Rapotice naopak přijely s cílem bodovat a vynahradit si tak domácí ztrátu za remízu  s béčkem Velké Bíteše. Již po prvním poločase však bylo takřka jasné, že tato mise zůstane nenaplněna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lahůdkovou kombinaci zakončil Pislcajt

Na trápení Dukovan v koncovce z minulých zápasů dal zapomenout hned ve 14. minutě Pislcajt. Dukovanský kapitán stál na konci lahůdkové akce na jeden dotek, když zakončil přihrávku Josefa Černého - 1:0. Hrál se bojovný a zajímavý fotbal, šance na obou stranách však zůstávaly především v náznacích. Když již to vypadalo, že domácí půjdou do kabin s nejtěsnějším náskokem, vzpomněl si Koníř na staré a lety prověřené fotbalové pravidlo: "Když nevíš co s balonem, tak vystřel." Jeho nádhernou střelu z 25 metrů nemohl Sobotka chytat a bylo to 2:0.

Při Škorpíkově šanci se zaskvěl Macháček

Ve druhém poločase se Dukovany snažily hlavně hlídat výsledek, což se jim i celkem v poklidu dařilo. Hosté se však přece jen do pár šancí dostali. V té největší hlavičkoval po centru Martina Laše Škorpík, jeho hlavičku však brankář Macháček, který v minulých zápasech nastupoval v útoku, vyrazil. Po průniku Jana Matouška pak v klíčovém okamžiku Milan Laš podklouzl a když dvacet minut před koncem Pavlíček v tísni svojí šanci také nedal, bylo jasné, že domácí si tři body již vzít nenechají. Jejich brejkové akce byly hezké pro oči, chyběla však finální přihrávka, a tak dal výsledku definitivní podobu až Josef Černý, kterému přihrál po chybě obrany Koníř - 3:0. Dukovany po sérii remíz konečně získaly plný počet bodů, hosté z Rapotic zkusí bodovat příští týden.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Ivo Koníř (záložník Dukovan): Vyhráli jsme zaslouženě. Především v prvním poločase jsme měli herní převahu a drželi balon hlavně na svých kopačkách. V druhém jsme potom hrozili hlavně z brejků, bohužel bez finálního zakončení. Začisté konto si určitě pochvalu zaslouží brankář Macháček.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): Je to škoda, přijeli jsme sem s cílem bodovat a napravit minulý týden. Prvních dvacet minut jsme i byli lepší, definitivně nás srazila druhá branka těsně před poločasem. Určitě se hrál zajímavý fotbal a diváci se nenudili. Navzdory třem inkasovaným brankám zaslouží pochvalu obránce Jašek.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-] , L. Traxler [-] - L. Vystrčil [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , M. Fojtášek [-] (75. J. Jelínek [-] ) - P. Pislcajt [-] (89. M. Křišťál [-] ) , J. Černý [-] (84. T. Havelka [-] ) -

FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , J. Matoušek [-] , J. Slabý [-] , M. Dobeš [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] (83. P. Císař [-] ) , P. Opálka [-] , T. Pavlíček [-] (60. M. Michálek [-] ) , M. Němec [-]

ŽK: 34. L. Vystrčil , 67. L. Traxler , 84. P. Sedláček - 16. J. Matoušek , 18. M. Laš , 88. M. Škorpík .
Hráči zápasu: I. Koníř - M. Jašek .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANZL Daniel - STANĚK Josef, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.