Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra Zavidova, tentokrát na půdě skvěle bránících Jedomělic


Branky


4

Pečlivá obrana a výborně provedené brejky, to stálo za vítězstvím domácího Sokola Jedomělice 3:2 nad FC Zavidov 05, po úvodní remíze domácí podruhé bodovali, tentokrát za plný počet, pro hosty jde o druhou porážku v řadě a po druhém kole 1.B třídy skupiny A Středočeského kraje tak zůstavají bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první polovina

Zavidov se musel v zápase druhého kola obejít bez svého kapitána Korčáka, jinak však do Jedomělic dorazil téměř kompletní. Taktika dlouhých nakopů se úplně míjela účinkem především díky výborné a především velice pečlivé obraně domácích. Ta jim umožnila již 5. minutě zahrozit z brejku, který však Dragoun prozatím neproměnil. Přes počáteční zaskočení precizním bráněním domácích se hosté nepřestávali snažit proniknout před domácího brankáře Pospíšila, ani Hanych však neskóroval, když ho z volného přímého kopu vychytal právě Pospíšil. 

První gól viděly zcela zaplněné tribuny v Jedomělicích až, když Erba proměnil další z mnoha brejků domácích a hostujícího gólmana Krause nadvakrát prostřelil. Jelikož se hostům podažilo po krásné fotbalové akci brankou Neveďala, kterému přesně přihrával Devera, vyrovnat, šlo se do šaten za stavu 1:1  

Tlak Zavidovu ve druhém poločase nestačil.

Zavidov v druhé půli tlačil seč mu síly stačily. Za příliš vysoké nasazení v tomto snažení uviděl dokonce Petr Hornof v 53. minutě žlutou kartu, gól však toto snažení nepřineslo. Radost měli opět fanoušci domácí, a to po fotbalové nádherném gólu jedomělického Milfaita. Další dění zápasu poznamenala dramatická situace, hostující hráč Jelínek byl v 73. minutě atakován a Zavidov se marně snažil reklamovat faulovou situaci, rozhodčí Kamil Orálek však nechal utkání pokračovat z čehož vzápětí Jedomělice udeřili potřetí. Zahradník zvýšil už na 3:1. Hostům se v následném tlaku podařilo ještě snížit díky dalšímu gólu Neveďala, vyrovnat se jim však nepodařilo. 

 Sokol Jedomělice - FC Zavidov 05 3:2

 V kabině domácích panovala po vítězství dobrá nálada, na svém instagramu, si jedoměličtí sice postěžovali na nízkou efektivitu svých brejků, jinak si ale pochvalovali plné tribuny, atmosférů i krásné fotbalové momenty. Jejich obranná taktika zdá se zatím vychází a Sokol Jedomělice se tak může těšit na třetí kolo, ve kterém zavítá na půdu Velkého Přítočna. 

O poznání hustší atmosféra patrně panuje v kabině Zavidova. Ten zatím zůstává bez bodu a ke starostem o první body v zápasu proti Baníku Lubná může přibít také hledání trenéra. Hlavní kouč Zavidova Daniel Devera neskrýval po zápase rozhořčení nad přístupem některých hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Instragram účet Jedomělic: Zápasu chyběla snad jen větší efektivita domácích. Fotbalové akce, krásné góly, napětí, ''plný dům'' a nakonec i trocha dramatu se špetkou emocí.

FC 05 Zavidov
Daniel Devera: „Dnes nebudu řešit výkon ani prohru, Pokud bude nadále trvat takový přístup k tréninkům a zápasům, bude to už beze mě“!



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Drbota [-] , M. Zahradník [-] , F. Milfait [-] , M. Erba [-] , M. Dragoun [-] (88. J. Charvát [-] ) , B. Mrština [-] , V. Kolbuch [-] , D. Sirůček [-] , R. Knotek [-] , R. Vyšata [-] (71. R. Nedvěd [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - D. Devera [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] (68. M. Havel [-] ) , O. Neveďal [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , M. Zuda [-] (46. J. Jelínek [-] ) , P. Vitner [-]

ŽK: 51. R. Knotek , 90. R. Nedvěd - 53. P. Hornof , 90. D. Štiller .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Orálek Kamil - ČECHMÁNEK ING. Igor, KALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích