Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si poradilo i s Divišovem!


3

Domácí se nachází na klidném středu tabulky a poslední zápas zvládli skvěle výhrou 4:1. Ovšem v tomto kole věděli, že je čeká podstatně těžší soupeř. Hradiště se nachází na úplném vrchu tabulky a minulý zápas ovládlo v klidném tempu 2:0. Sebevědomí tedy nechybělo ani na jedné straně a rozhodčí mohl zahájit utkání! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobrý start hostů

Hradiště bylo v roli favorita a také to potvrdilo velmi rychle, kdo si šel z kraje utkání pro párek v rohlíku a nestihl začátek musel litovat. Hosté šli totiž už ve 3. minutě do vedení díky Patrikovi Vegrichtovi. Domácím se start tedy vůbec nepovedl a Hradiště mělo podstatně více ze hry, bylo pohyblivější, vytvářelo si více šancí a celkově domácí působili zaskočeným dojmem. Po půl hodině hry už hosté vedli o dvě branky, tentokrát se o druhý přesný zásah postaral Martin Sabol. Divišov po druhé inkasované brance nepředváděl svoji nejlepší hru a i přes pár slibně se rozvíjejících akcí se šlo do kabin za stavu 0:2. 

Divišov zápas zdramatizoval

Pochopitelně v hlavách všech byla Csaplárova past, která díky prvnímu poločasu mohla být na světě. Ovšem už v 59. minutě Jakub Radačovský všechna přání i nepřání Csaplárovky ukončil a svůj tým poslal do vedení 3:0. Vypadalo to, že zápas je rozhodnutý a že si Hradiště po opět velmi dobrém výkonu odveze další 3 body. Ovšem Divišov po třetí obdržené brance hrát nepřestal, naopak se hráči Divišova hecli a hned za 10. minut po obdržené brance dokázali skórovat snížit tak na rozdíl dvou branek. A domácím tato branka velmi pomohla, zápas najednou dostal mnohem větší náboj a tým, který udával tempo hry, byli náhle domácí. Ale skvělý Martin Vrána v brance Hradiště svůj tým držel. V 80. minutě se ale přece jen Divišov dočkal snížení na rozdíl jediné branky. Marek Hanuš si připsal přesný zásah a 10. minut před koncem domácí mohli opět pomýšlet minimálně na bod. Ale obrana hostů je v této sezóně velmi dobře sehraná a nakonec i přes velmi pokažený závěr zápasu si Hradiště odvezlo plný počet bodů.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - J. Vondrák [-] , T. Babický [-] , J. Zahradníček [-] (58. Z. Pekárek [-] ) , M. Hanuš [-] , F. Šmíd [-] (46. L. Krňanský [-] ) , M. Lehán [-] , M. Vondrák [-] (58. M. Vašírovský [-] ) , L. Rozsypal [-] , L. Janovský [-] (87. P. Campodonico [-] ) , J. Blažíček [-]

Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - P. Nohýnek [-] (65. V. Majdl [-] ) , J. Radačovský [-] , M. Sabol [-] (88. L. Novák [-] ) , D. Pokorný [-] (54. J. Rakouský [-] ) , P. Vegricht [-] (73. A. Charvát [-] ) , J. Mihalík [-] , D. Altman [-] , O. Najman [-] , J. Zajíček [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 67. M. Hanuš , 76. J. Vondrák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cílek Martin - SVOBODA Richard, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.