Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice utrpěly debakl od Sokolče!


Branky


3

Sokoleč dvě kola zpátky dokázala zvítězit vysoko 8:1 nad Rejšicemi. Spoustu fanoušků si asi myslelo, že se tento výsledek jen tak nepřekoná. Ovšem Sokoleč si schoval o dvě utkání později ještě větší šok! 11:1. To je výsledek, kterým dokázali hosté zničit Čelákovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase to na debakl nevypadalo

Čelákovice se nacházeli i před tímto utkání ve spodním patře tabulky a po odehraném dalším kole se nemohou na tabulku koukat o moc lépe. Do Čelákovic přijel Sokoleč. Tým, který je schopný vyhrát jeden zápas 8:1 a v dalším vůbec neskórovat. V tomto utkání i přes to byli hosté považováni za favorita a nutno podotknout, že to potvrdili. Hned ve 13. minutě se dostali do vedení díky Markovi Ramšákovi. Hosté tedy do utkání vstoupili lépe a pokračovali v kontrolování hry. Za necelých 20. minut už vedli o dvě branky, tentokrát se trefil Radek Fink a za 9. minut přidal třetí zásah do sítě Čelákovic Tomáš javorek. Běžela 40. minuta hry a domácí prohrávali o tři branky, velmi studená sprcha ke konci poločasu pro domácí.

Sokoleč si chtěl vylepšit skóre

Po prvním poločase byl výsledek ze strany domácích hrozivý. Hosté, jak už je známe v zápase nepolevili, naopak ještě více přidali a hned po minutě ve druhém poločasu odskočili do čtyř brankového vedení. Opět se trefil Tomáš Javorek a připsal si tak druhý přesný zásah v tomto utkání. Za 6. minut to bylo už 5:0. David Snop se chtěl také zapsat do listiny střelců. Domácím se i přes hrůzostrašný výsledek povedlo alespoň jednou rozveselit své fanoušky. V 54. minutě se totiž trefil Lukáš Haloun a snížil tak na 5:1.  Ovšem neuběhla nám ani celá hodina hry a hosté slavili šestý gól. V 59. minutě se trefil už podruhé Marek Ramšák. Kanonáda pokračovala a nejprve v 65. minutě se trefil Petr Šťastný a za minutu slavil gól také David Snop. Na světelné tabuli nám tak svítilo skóre 1:8 z pohledu domácích. Většina akcí domácích končila už na půli kvůli špatné rozehrávce a nebo velmi aktivní záloze Sokolče. V 76. minutě si stihl připravit gólový zásah také Lukáš Křivánek a bylo to 9:1. Pověstná desítka svítila ve vzduchu a dlouho se na ni nečekalo. Hned v 78. minutě si vystřelil hattrick Marek Ramšák a bylo to 10:1. Domácí si přáli, aby rozhodčí už pískl do píšťalky a tento děsivý zápas skončil. Avšak výsledek 10:1 hostům nestačil a v 82. minutě dal na konečných 11 Lukáš Křivánek. Pro domácí asi nejhorší zápas sezóny, naopak pro hosty druhá velmi vysoká výhra v sezóně.



Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - L. Haloun [-] , L. Choura [-] (72. R. Štrobl [-] ) , M. Arazim [-] , V. Konečný [-] (59. P. Bílek [-] ) , P. Pánek [-] , J. Kadeřábek [-] , D. Kovalov [-] , O. Kolovecký [-] , B. Vacek [-] , J. Mašek [-]

SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - P. Šťastný [-] , M. Trumpus [-] (59. J. Bártík [-] ) , T. Svoboda [-] (67. M. Nágl [-] ) , D. Snop [-] , T. Javorek [-] (67. L. Hruška [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , R. Fink [-] (56. R. Hruška [-] ) , M. Ramšák [-]

ŽK: 41. P. Pánek , 44. B. Vacek - 16. P. Šťastný , 89. D. Snop .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích