1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice díky dobrému vstupu do zápasu vezou 3 body domů!


Branky


1

Dolnobousovský doma přivítal v 5. kole Pěčice. Souboj dvou celků ze středu tabulky. Hosté si vystřelili 3 body po 18 minutách hry!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních 18 minut bylo rozhodujících

Dolnobousovký SK vs TJ Sokol Pěčice, okresní derby, které je vždycky plné emocí, zajímavých momentů, osobních soubojů, no prostě derby, jak má být. Hned zkraje utkání domácí udělali obrovskou minelu a tak hned po 5. minutách domácí prohrávali 1:0, skóroval Jonáš Makovec, Pěčice se ale dlouho neradovali, protože hned za 7 minut se také poprvé radovali domácí. Střelcem braky byl Ondřej Klíma a po 12. minutách jsme viděli dvě branky. To by ale nebylo všechno, protože hned za 6. minut se opět dostali do vedení hosté, gól si připsal Miroslav Hubač a my po 18. minutách viděli 3 branky, derby jak se patří. Zbytek poločasu se nic závratného nestalo, na obou stranách dokázali podržet brankáři.

V druhém poločasu byly šance na obou stranách, velmi soubojový druhý poločas jsme mohli vidět, velmi vyhecovaný. Největší šanci si připravili domácí, kteří v 86. minutě trefili pouze konstrukci branky Tomáše Dufka a z následné dorážky domácí branku přestřelili. Byl to skvělý zápas se spoustou krásných momentů, skvělých šancí, zákroků. Byl to trošku krutý zápas pro domácí, ale to je fotbal. Nakonec si z tohoto derby odvezli tři body Pěčice a posunuli se na 9. místo v tabulce, Před nimi je právě Dolnobousovský jen o lepší skóre.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
(Trenér): Na zápas s Pěčicemi jsme se připravovali, že to bude obtížný zápas, protože s Pěčicemi to je vždy vyhecované, okresní derby a těžký zápasy. Bohužel hned na začátku jsme vytvořili chybu v obraně a prohrávali jsme tak 1:0, vzápětí jsme srovnali na 1:1, ale do pár minut jsme udělali podobnou chybu a 2:1 jsme prohrávali. Ve druhém poločasu byly šance na obou stranách, Měli jsme blízko k vyrovnání, kdy jsme v 86. minutě trefili tyč a z následné dorážky jsme branku přestřelili. Celkově si myslím, že by zápasu slušela víc remíza, ale hosté byli šťastnější.:




Sestavy


Dolnobousovský SK
R. Gereg [-] - P. Kubeček [-] (36. M. Horák [-] ) , P. Ježek [-] , M. Polák [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (61. J. Šolc [-] ) , M. Merva [-] (67. A. Pavliš [-] ) , F. Klíma [-] , P. Vynikal [-] - M. Pažout [-] , O. Klíma [-] (69. A. Donát [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - J. Makovec [-] , V. Novák [-] (91. J. Rychetský [-] ) , M. Hubač [-] , P. Král [-] , F. Beran [-] , J. Tůma [-] , J. Kohout [-] , O. Novák [-] , A. Kriška [-] (61. V. Valenta [-] ) , M. Tůma [-]

ŽK: 36. M. Horák , 63. M. Polák - 50. V. Novák , 62. V. Valenta , 71. F. Beran . ČK: 52. M. Horák - 74. V. Valenta .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Libor Pala
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají hezký fotbal a doma tento zápas zvládnou, tipuji 4:1