4:2
(1:0)
65. R. Šebek (p.)
75. M. Pekárek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající mladík Crkal rozhodl o výhře Měřína


Branky


40. L. Řezníček , 68. M. Sýkora , 85. V. Crkal , 86. V. Crkal - 65. R. Šebek (p.) , 75. M. Pekárek
0

Do Měřína přijela Radešínská Svratka a dal se čekat zajímavý fotbal. Domácí již potřebovali zabrat a připsat si plný bodový zisk, hosté dosud neprohráli. Měřín nakonec zaslouženě vyhrál, což má za následek mimo jiné skutečnost, že v soutěži již není po tomto kole žádný tým bez porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardku Sýkory využil Řezníček ke gólové hlavičce

Domácí hráli v prvním poločase po větru a soupeře v podstatě k ničemu nepustili. Sami se naopak dostávali do zajímavých šancí, Robotka však ty své, které si individuálně vypracoval, neproměnil. Branka proto přišla až po standardní situaci, kterou rozehrál Sýkora a Řezníček otevřel skóre - 1:0. Jediné přležitosti hostujících hráčů zmařilo ofsajdové postavení.

Rozhodnutí přišlo v závěru

Druhý poločas již byl o poznání vyrovnanější a na hřišti bylo i více vzruchu. O první se postaral měřínský Kolouch, který ale v tutové gólové příležitosti selhal. To mohlo domácí mrzet, protože v 65. minutě přihrál Michal Šacl zleva na Pekárka, ten se vřítil do vápna a po zákroku Koldy ukázal rozhodčí Kalina nekomrpomisně na značku pokutového kopu. K tomu se postavil jako exekutor brankář Šebek a s přehledem vyrovnal - 1:1. Uběhly však pouhé tři minuty a Měřínští šli opět do vedení, když Skryja minul balon a Sýkora zakončil levačkou přesně k tyči - 2:1. Právě chybující hráč mohl o chvíli později vyrovnat, jeho pěkná střela však do brány nezamířila. Radešínská Svratka se ale přece jen vyrovnání dočkala a byl u něho opět agilní Pekárek, kterému přihrával Michal Šacl a on míč uklidil k pravé tyči - 2:2. Na začátku poslední desetiminutovky však Koloucha vystřídal Crkal a jak je u něho v poslední době dobrým zvykem, opět na sebe upozornil. Přes půl hřiště hřiště dostal balon od Hladíka, udělal si pěknou kličku a levačkou vystřelil - 3:2. Minutu poté pak zužitkoval i Řezníčkovu přihrávku z levé strany hřiště - 4:2, což znamenalo definitivní potvrzení zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér Měřína): Zvítězili jsme naprosto zaslouženě. Hlavně v prvním poločase jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili. Se hrou jsem dnes opravdu spokojen. Výborný cit pro střídání projevil opět můj asistent Ladislav Němec. Vedle Crkala patří pochvala i Robotkovi.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Dnes jsme prohráli naprosto zaslouženě. První polovina byla z naší strany velmi špatná, ve druhém poločase jsme potom inkasovali po zbytečných chybách. Na naší straně byl u všeho podstatného Pekárek.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - T. Láznička [-] , M. Hladík [-] , M. Kolda [-] , D. Hrůza [-] - P. Kolouch [-] (81. V. Crkal [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Robotka [-] , L. Řezníček [-] , K. Kružík [-] - J. Šoukal [-] (89. V. Procházka [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Novák [-] , M. Skryja [-] (89. J. Nejedlý [-] ) , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , J. Janů [-] , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] , I. Plhal [-] -

ŽK: 85. M. Hladík , 88. J. Šoukal - 70. R. Havránek , 77. M. Šacl , 86. M. Mužátko , 88. R. Šebek .
Hráči zápasu: M. Pekárek .
Místo: Měřín. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SVOBODA Ladislav, TOMAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.