1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod z Rapotic je pro Měřín ztrátou


Branky


0

Rapotice se zatím pohybují na takových místech v tabulce, která je určitě neuspokojují. Na jejich hřiště přijel v tomto kole Měřín, který v minulém zápase potěšil své fanoušky výhrou nad Radešínskou Svratkou. Kvůli křížení zápasů však nebyl tentokrát ani na střídačce mladý žolík Crkal, takže i proto se možná nakonec soupeři rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V důrazném a bojovném utkání se zpočátku hlavně počítali zranění, kteří byli na straně Měřína. Za ten musel střídat Kolouch a chvíli po něm i Hrůza. Domácí mohli jít do vedení po centru Martina Laše, který však nedokázal Michal Sobotka hlavou usměrnit do branky. Také hosté svoje šance neproměnili. Hladík z malého vápna překopl bránu a Šoukal nechal vyniknout brankáře Fraňka. Když na konci poločasu nedal svoji šanci domácí kapitán Milan Laš a Michal Sobotka si neporadil s míčem po pěkné přihrávce Němce, bylo přestávkové skóre bezbrankové.

Jašek trefil zdálky bod pro Rapotice

Ve druhém poločase šli hosté přece jen do vedení. O míč se nechal obrat Slabý, z levé strany centroval Řezníček a Robotka nezvykle hlavou překonal Fraňka - 0:1. Po dalším centru Řezníčka se pak již ocital v šanci Šoukal, míč si však špatně zpracoval. Rapotice se pak přece jen dočkaly vyrovnání. K exekuci přímého kopu zhruba z pětatřiceti metrů se postavil Jašek a jeho střela skončila k údivu všech v Syslově brance - 1:1. Měřínští se i po této nečekané ráně snažili o to převážit výsledek na svoji stranu, nepovedlo se to však Sýkorovi, který ze šesti metrů přestřelil branku, neujal se ani žádný z několika rohových kopů. Utkání tak skončilo dělbou bodů, z které byli více zklamáni hráči Měřína.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): První půle, i přes málo brankových příležitostí, byla z naší strany nesporně kvalitnější než ta druhá. Zápas byl od samého začátku o první vstřelené brance. Velká škoda, že se Sobotkovi nepodařilo v 5. minutě hlavou přesně zakončit. Ve druhé půli Měřín dokázal využít naší nedbalosti při bránění a ujal se vedení. Nakonec se nám podařilo vyrovnat a musím říci, že i když je bod málo, tak je remíza zasloužená. Naše hra měla ve druhé půli klesající tendenci a Měřín byl jednoznačně nebezpečnější. Z opakujících se chyb v obranné hře se budeme muset rychle poučit. S takovou hrou bychom za týden v Moravci neměli příliš šancí na bodový zisk. Chválím Jaška.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér Měřína): V prvním poločase byl obraz hry ještě poměrně vyrovnaný, v tom druhém podle mě domácí fyzicky odpadli. O to více nás může mrzet, že jsme z tohoto zápasu nevytěžili tři body a naopak zdálky zbytečně inkasovali. Pochvalu si zaslouží Řezníček a Šoukal.



Sestavy


FC Rapotice
M. Franěk [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , J. Slabý [-] (67. P. Císař [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Laš [-] , D. Slaný [-] (77. J. Tesař [-] ) , M. Klusák [-] , K. Kovařík [-] , M. Němec [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] (23. T. Láznička [-] ) , M. Kolda [-] , M. Hladík [-] - L. Řezníček [-] , M. Sýkora [-] (82. J. Němec [-] ) , P. Kolouch [-] (15. M. Matoušek [-] ) , K. Kružík [-] - D. Robotka [-] , J. Šoukal [-]

ŽK: 54. D. Slaný , 82. M. Jašek , 85. M. Laš - 70. D. Robotka , 80. D. Jonáš .
Hráči zápasu: M. Jašek - J. Šoukal , L. Řezníček .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.