Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zakončil podzim vítězstvím 1:3 proti Slovanu Lysá nad Labem


Branky


12. T. Kříž - 36. J. Jícha (p.) , 44. P. Šourek , 75. J. Jícha
7

V předešlém 1. kole hráči FK Slovanu Lysá nad Labem zvítězili poprvé v sezóně a připsali si 3 body po výhře 0:2 na hřišti SK Lhoty. V následujícím posledním kole je čekal souboj s hráči vedoucího týmu tabulky FC Velim, kteří v předposledním podzimním kole remízovali na domácím hřišti s fotbalisty FK Kosoř 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan Lysá nad Labem šel do vedení

Do vedení se podařlo jako první jít domácímu celku FK Slovan Lysá nad Labem, který v předešlém kole bral svůj první tříbodový zisk a tak pokračoval v dobrém výkonu. Ve 12. minutě poslal svůj tým do vedení 1:0 Tomáš Kříž, když po průniku z pravé strany připravoval míč před branku Ondřej Veselý.  To mohlo být pro lídra tabulky zaskočení, ale podařilo se jim srovnat z pokutového kopu, který byl nařízen ve 36. minutě. Na penaltový puntík si postavil míč Jan Jícha a střelou po zemi k levé tyči vyrovnal na 1:1. Hosté dokonce přidali ještě druhou branku těsně před koncem prvního poločasu a to ve 44. minutě, kdy poslal hosty do vedení 1:2 Petr Šourek. I přes nadějný začátek tak domácí Slovan Lysá ztrácel po první pětačtyřicetiminutovce jednu branku na svého soupeře z opačného konce tabulky.

Jícha se trefil po druhé v zápase

Hosté hned z počátku druhé půle kontrolovali průběh utkání hosté. Ve 48. minutě po rozehrávce rohového kopu po zemi na hranici vápna zakončovali hosté, ale jen do rukou brankáře Rathouského. Brankou se blýskli hostující hráči hostujícího celku až v 75. minutě. Gólová akce se zrodila po dlouhém nákopu a vyhrané hlavičce na půlce hřiště, kterého se ujmul Josef Dudek, ten si míč navedl a vystřelil po zemi na bližší tyč, ale trefil jen z jeho pohledu pravou tyčku, od které se míč odrazil k Jíchovi, který tak měl jednoduchou práci a přidal svůj druhý gól v utkání. Zápas tak skončil 1:3 a hosté si připsali tříbodový zisk, který je upevnil v první příčce v tabulce. 



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pejša Jakub - PEJŠA Tomáš, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 12. 2021 11:02
VELIM JEDE
19. 11. 2021 15:31
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Výhra Velim, domácí povzbuzení první výhrou budou kousat. Pokud ubraní standartní situace Velimi, tak věřím, že mají šanci na bod.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů