1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Nespeky využil přesilovku a vyhrál na půdě Vlašimi B


Branky


5

V předešlém 1. kole hráči rezervy FC Sellier & Bellot Vlašim podlehli ve venkovním utkání rezervě Českého Brodu 3:1. V posledním podzimním kole je čekal souboj s fotbalisty TJ Sokolu Nespeky, kteří v předposledním podzimním kole porazili TJ Klíčany 2:1 a připsali si tak cenný skalp. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči TJ Sokolu Nespeky šli do vedení už ve 3. minutě

Do utkání se podařilo lépe vstoupit hráčům hostujícího TJ Sokolu Nespeky, kteří šli do velmi brzkého vedení 0:1 už ve 3. minutě, kdy se trefil Martin Burian a poslal tak domácí do vedení hned v úplném začátku zápasu. Ve 24. minutě se hosté trefili již po druhé a to na 0:2 Michal Kučaba. Hosté měli tak velmi dobrý vstup do zápasu a vše se vyvíjelo v jejich prospěch. Nepříjemnost pro domácí celek nastala ke konci prvního poločasu ve 40. minutě a to, když obdržel červenou kartu domácí Dominik Vlasák a posal tak svůj tým do oslabení. Hosté tak už dohrávali první poločas v přesile a navíc s náskokem dvou branek. První poločas tak skončil lépe pro hostující Sokol Nespeky. 

Domácí snížili brankou Fialky

Do druhého poločasu šli domácí se ztrátou dvou branek a zároveň s nevýhodou v podobě oslabení o jednoho hráče v poli. To není vůbec příjemná pozice, ale domácí zabrali a podařilo se jim snížit v 54. minutě, kdy se prosadil na 1:2 Jan Fialka a snížil tak dvoubrankový náskok hostujícího celku. Domácí mohli zápas vyrovnat, ale místo toho přišla v úplném závěru utkání pojistka hostujícího celku TJ Sokolu Nespeky a to v podobě branky na 1:3, kterou vstřelil Štěpán Hamajda93. minutě. Hostujícímu celku se tak povedlo zvládnout těžké utkání na závěr podzimní části soutěže a připsali si tak důležité 3 body do tabulky. 



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - J. Jíra [-] (39. P. Psota [-] ) , M. Habal [-] (68. M. Pajk [-] ) , F. Zvára [-] (46. K. Houdek [-] ) , P. Vobecký [-] (74. V. Skiba [-] ) , J. Fialka [-] , A. Sogbo [-] , O. Cettl [-] , D. Vlasák [-] , J. Toupal [-] (71. L. Vondrák [-] ) , M. Blažek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Burian [-] , L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] (90. F. Iheanacho [-] ) , L. Braný [-] , D. Pešta [-] , J. Dobřanský [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (88. Š. Hamajda [-] ) , A. Konopisky [-]

ŽK: 20. D. Vlasák , 22. J. Toupal , 72. P. Psota - 83. A. Konopisky , 90. D. Pešta , 90. L. Maršoun . ČK: 40. D. Vlasák .
Hráči zápasu: M. Kučaba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HES Filip, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra domácích

Výhra Vašim, čekám vyrovnaný zápas, kde se rozhodne v závěru. A gól dá Pepa Petlička.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů