0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči FK Dobrovice uloupili všechny 3 body na hřišti soupeře v posledním podzimním kole


Branky


5

V předešlém 1. kole hráči FK Kosoř remízovali na hřišti FC Velim 2:2 a uloupili tak bod z hřiště lídra tabulky a v následujícím zápase je čekal souboj s fotbalisty FK Dobrovice, kteří v předposledním podzimním kole porazili 4:0 SK Polaban Nymburk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se prosadili hosté

První poločas začal výkopem domácích. Ve 20. minutě se hosté dostali na levém křídle k míči po souboji, který vyhrál Radek Tomíček a rychle hledal před brankou Marka Volfa, ale bránící hráč domácího celku byl k míči blíž a odvrátil ho do bezpečí. Ve 21. minutě rozehrávali hosté na krátko volný přímý kop do levého křídla, kde byl nachystaný Pavel Klain, kterého domácí obránci nechali samotného a on s míče dojel až do vápna, odkud se snažil prostřelit brankáře, ale ten míč vyrazil na roh. Ve 32. minutě padla první branka utkání, když se po akci po levé straně prosadil Radek Tomíček a poslal tak hosty do vedení 0:1. Hostujícímu celku se podařilo prosadit do poločasu ještě jednou a to o několik minut později, když se ve 36. minutě prosadil Jakub Novák, který po přihrávce od Radka Tomíčka napřáhl ke střele zpoza velkého vápna a jeho pouks skončil brankou na 0:2

Volfa vítězná trefa

První doteky s míčem v druhém poločase měli hráči hostujícího celku FK Dobrovice, kteří si z první půle odnesli dvoubrankové vedení, které jim dodávalo klid a herní pohodu. Tu potvrdili i krátce po vstupu do druhého poločasu, do kterého vstoupili jednoznačně lépe než soupeř a podařilo se jim skórovat už ve 47. minutě. Hosté měli výhodu rohového kopu, který byl zahrán na zadní tyč, kde čekal osamocený Marek Volf a hlavou zařídil vedení 0:3. Hosté tak zvládli měření sil lépe a z posledního podzimního zápasu si odnesli tříbodový zisk, který jim pojistil druhé místo v tabulce. 



Sestavy


Kosoř
V. Blahovec [-] - P. Růžička [-] , M. Černý [-] , M. Nehoda [-] , P. Stejskal [-] , M. Brož [-] (73. M. Barna [-] ) , M. Bícha [-] , J. Petržílka [-] , T. Vladyka [-] , M. Šácha [-] , J. Slunéčko [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - R. Tomíček [-] (79. M. Kopecký [-] ) , M. Sedláček [-] (76. D. Machů [-] ) , J. Novák [-] , M. Sedláček [-] , V. Pečínka [-] , P. Klain [-] , M. Korec [-] (67. D. Zelinka [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Volf [-] (88. J. Zvěřina [-] ) , F. Kořínek [-] (65. L. Kučera [-] )

ŽK: 50. M. Šácha - 57. R. Tomíček .
Hráči zápasu: R. Tomíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Výhra Dobrovice, tak tady to nejde jinak, ani manželka nezaváhala. Čekám vyrovnaný zápas, který zvládneme.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza