8 branek Komárova do sítě SK Lhota, polovinu branek vstřelil Karel Vajs


Branky


6. K. Vajs , 13. K. Vajs , 20. K. Vajs , 52. K. Vajs , 66. A. Vokáč , 69. A. Peták , 78. J. Mojdl , 81. P. Štych - 37. M. Kaválek
6

V předešlém 1. kole hráči FK Komárov zvítězili na půdě AFK Tuchlovice 1:3 a v následujícím posledním podzimním kole se utkali s fotbalisty SK Lhota, kteří v předposledním kole podlehli na domácím hřišti proti Slovanu Lysá nad Labem 0:2. Jasným favoritem na vítězství byli domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vajs už ve 20. minutě zaznamenal hattrick

Do zápasu vstoupili lépe fotbalisté domácího celku FK Komárov, kteří šli do brzkého vedení už v 6. minutě, kdy Karel Vajs dostal přihrávku do běhu mezi roztažené stopery hostí a středem jel sám na branku a samostatný nájezd proměnil a poslal tak domácí do vedení 1:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali i druhou branku na 2:0. Povedlo se jim skórovat ve 13. minutě, po akci, kdy Jan Mojdl dlouhou přihrávkou našel na křídle Jana Bežó a ten centrem do vápna našel Karla Vajse, který v první chvíli podklouznul, ale situaci zvládnul a zakončil přesně. A ve 20. minutě zkompletoval Karel Vajs hattrick, když se trefil na 3:0. Do konce prvního poločasu stihli dát gól i hosté. Ve 37. minutě, se na 3:1 trefil Martin Kaválek, který se prosadil po rohovém kopu, který hosté rozehráli na hranici velkého vápna pozemi a Kaválek střílel z první. Domácí si tak do druhého poločasu odnesli dvoubrankový náskok. 

5 branek domácích v druhé půli

Druhý poločas byl celý v režii domácího týmu. V 52. minutě přišla další branka, kterou vstřelil kdo jiný, než Karel Vajs, tentokrát na 4:1. Prosadil se střelou po zemi k levé tyči. V 66. minutě se domácí trefili na 5:1. Branku dal Adam Vokáč, který se na hranici vápna zmocnil odraženého míče, a hezkou střelou do z jeho pohledu levého horního rohu branky překonal brankáře. O tři minuty později v 69. minutě dal branku na 6:1 Adam Peták. Gól na 7:1 dal Jan Mojdl 78. minutě, když si přehodil vybíhajícího brankáře, a následně se trefil do již odkryté branky. Poslední branka zápasu padla v 81. minutě, kdy se prosadil Petr Štych, který z pozice na zadní tyči propálil brankáře na 8:1. Domácí celek tak naprosto jednoznačně zvítězil a připsal si 3 body do tabulky.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 11. 2021 09:09
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra domácích

Zde jsme se shodli, pro mě jasný výhra domácích, potvrdí svou formu.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích