Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Českého Brodu schytala pětigólový příděl od Sokolu Nespeky


6

V předešlém 13. kole hráči SK Českého Brodu podlehli v domácím zápase těsně 3:2 proti rezervě Povltavské FA a v následujícím kole je čekal silný soupeř TJ Sokol Nespeky, jehož hráči v posledním kole v domácím zápase remízovali 2:2 proti fotbalistům FK Dobrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobřanský vstřelil rychlou první branku

Do zápasu vstoupili rozhodně lépe hráči hostujícho Sokolu Nespeky a to poté, co už v 5. minutě šli do vedení 1:0 po brance, kterou vstřelil Jindřich Dobřanský, když hostující tým dobře napadal rozehrávku domácích a využil toho, že domácí obrana byla roztažená. Domácí se snažili vyrovnat už v 6. minutě z rohového kopu, ale s nerazantním pokusem si poradil brankář Drážek. V 11. minutě měli domácí další příležitost na vyrovnání, po centru po zemi na přední tyč, ale ani tato příležitost brankou neskončila. Ve 14. minutě dokonce měli domácí příležitost vyrovnat z pokutového kopu, míč si vzal Jan Makovský, ale brankář Václav Drážek jeho pokus vychytal a odvrátil tak vyrovnání skóre. Domácí byli v první půli nebezpečnější a to dokazovala i střela z dálky, kterou vyprodukoval Matěj Novotný, ale Drážek svůj tým držel. V závěru prvního poločasu měli domácí sérii několika rohových kopů, ale ani přes velké množství šancí se jim vyrovnat nepodařilo. O poločasové pauze byli spokojenější s výsledkem hráči Sokolu Nespeky a odnesli si jednobrankové vedení do poločasu druhého.

Dvě branky Petličky v druhém poločase

Druhý poločas začal znovu lépe pro hostující Sokol Nespeky. V 55. minutě se trefil na 0:2 Petlička, jeho náběh viděl Miloslav Klauz a Petlička svou trefou překonal brankáře domácích. V 80. minutě se nepříjemně srazil brankář domácích s útočníkem hostujícího celku. V 88. minutě se na 0:3 trefil Miloslav Klauz, po příhrávce Petličky před prázdnou branku. V 90. minutě přidal na 0:4 Jindřich Dobřanský a to po samostatném úniku a dal tak svou druhou branku v utkání. Svou druhou branku utkání přidal i Josef Petlička a to na finálních 0:5 v nastaveném čase, přesněji v 93. minutě, kdy jel ze strany sám na branku a nemýlil se. Domácí tak po velmi dobrém prvním poločase inkasovali 5 branek a s výsledkem rozhodně nemohli být spokojeni.



Sestavy


SK Český Brod B
D. Bína [-] - M. Ujec [-] , J. Carda [-] , J. Krombholz [-] (68. J. Hoznauer [-] ) , F. Říha [-] , J. Makovský [-] (78. P. Viktora [-] ) , A. Moravec [-] , D. Fikejz [-] , M. Novotný [-] , V. Dušek [-] (57. T. Miňovský [-] ) , J. Stejskal [-] (57. D. Šťastný [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Braný [-] , L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , L. Hronek [-] (42. F. Iheanacho [-] ) , A. Konopisky [-] , J. Dobřanský [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] , M. Kučaba [-] (46. Š. Hamajda [-] )

ŽK: 81. J. Carda - 53. J. Dobřanský .
Hráči zápasu: J. Petlička .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BABÁK Jan, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2021 13:34
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: výhra domácích

Český Brod už musí naplno bodovat.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích