Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Bohemia Poděbrady nedělili 5 branek do sítě Slovanu Lysá nad Labem


Branky


6

V předešlém 13. kole fotbalisté FK Bohemia Poděbrady zvítězili ve venkovním zápase proti FK Kosoř 2:4 a v následujícím kole je čekal souboj proti FK Slovanu Lysá nad Labem, který v předešlém kole podlehl v domácím zápase těsně 1:2 proti TJ SK Hřebeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák poslal domácí do vedení

Zápas začal rozehrávkou domácích hráčů. V 7. minutě měli domácí rozehranou velmi zajímavou příležitost a po přihrávce do běhu do vápna ji zlikvidoval hostující brankář Rathouský, ale při výběhu a zákroku se nepěkně srazil s domácím hráčem. V 17. minutě měli domácí zajímavou šanci po centru z pravé strany na zadní tyč, ale domácí záložník na míč nedosáhl a tak následoval odkop od branky. Obrovskou šanci měli domácí ve 23. minutě, kdy se zjevil jeden z útočících hráčů sám před brankářem, ale Rathouský jeho pokus vyrazil díky tomu, že včas vyběhl. Jediná branka prvního poločasu padla ve 24. minutě, po centru z pravé strany, kdy míč stihl tečovat Matěj Novák a poslal tak domácí do vedení 1:0, které si domácí odnesli do druhého poločasu.

Čtyři branky domácích v druhém poločase

Druhá branka zápasu padla krátce po začátku druhého poločasu a to v 50. minutě, kdy domácí vhazovali dlouhý aut do pokutového území a míč za záda brankáře uklidil Ondřej Soukup a domáci tak vedli 2:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali i branku na 3:0 a to po individuální akci ve středu hřiště a následné krásné střele z dálky, kterou předvedl v 53. minutě Aleksandr Bora. Zápas už se tak zdál rozhodnutý, protože domácí v druhém poločase naprosto dominovali v zápase a hostující celek nepustili do zápasu. Blížil se konec utkání a v 90. minutě se prosadil na 4:0 David Schulz, po křižné střele po zemi. A v nastaveném čase v 93. minutě přidal poslední branku na 5:0 Jan Bělohoubek, po přihrávce po zemi na malé vápno si míč našel a zápas svou brankou ukončil.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2021 10:07
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: výhra domácích

Lysá není tým do Krajského Přeboru.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích