2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matěj Tomanec rozhodl v poslední minutě utkání proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou


Branky


5

V předešlém 13. kole hráči rezervy Povltavské Fotbalové Akademie zvítězili na půdě rezervy Českého Brodu 2:3 a v následujícím kole je čekal souboj s fotbalisty FK Posázavanu Poříčí nad Sázavou, kteří v posledním kole remízovali na půdě Komárova 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Z počátku utkání byli na míči dominantnější domácí hráči, ale ke konci první desetiminutovky se hra začala vyrovnávat. V první větší šanci se vyskytli hostující hráči ve 13. minutě, ale míč byl domácí obranou odvrácen na roh. První branka utkání padla ve 24. minutě, kdy na středu hřiště převzal míč domácí Lukáš Novák a natáhl na sebe bránící hráče a pak krásnou přihrávkou vyslal Matěje Tomance, který si v souboji jeden na jednoho poradil s brankářem a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté měli šance srovnat hned z několika standartních situací, ale srovnat se jim povedlo až ve 40. minutě, kdy po standartní situaci zamkli hosté domácí ve vápně a na několikrát se snažili prostřelit míč do branky a to se povedlo až na několikátý pokus, kdy vyrovnal na 1:1 Vojtěch Balata. Povedlo se tak vyrovnat do konce prvního poločasu a do šaten šli tak hráči obou týmu o poločasové pauze za vyrovnaného stavu.

Tomanec rozhodl zápas v poslední minutě

Ve druhém poločase měli hosté šanci jít do vedení z volného přímého kopu v 67. minutě, ale domácí brankář tento pokus zlikvidoval a udržel tak nadále vyrovnaný stav 1:1. Dále to znovu z volného přímého kopu zkoušel v 73. minutě Azilinon, ale jeho pokus mířil nad branku domácího brankáře Jana Žežulky. Ani domácí nebyli bez šancí, v 80. minutě napřáhl ke střele za vápnem Lukáš Třešňák, ale jeho střela letěla nad branku. Jen o minutu později Třešňák naváděl míč směrem do středu hřiště a viděl po své pravé ruce nabíhajícího spoluhráče, míč mu posunul, ten přihrával před branku, ale pokus domácích skončil nad horní tyčí hostující branky. Rozhodující moment zápasu přišel v 90. minutě a to, když domácí zahrávali rohový kop a míč si ve vápně našel Matěj Tomanec a rozhodl ve prospěch domácího týmu svou druhou brakou v zápase na 2:1. Domácí tak zvládli zápas rozhodnout v úplném konci a díky tomu, zůstaly všechny 3 body na domácí půdě.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - A. Lanc [-] , L. Třešňák [-] , O. Hodosi [-] (65. P. Nerad [-] ) , L. Novák [-] , K. Kratochvíl [-] (46. L. Nováček [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Dvořák [-] (46. M. Matoušek [-] ) , I. Šumilov [-] (79. L. Obermajer [-] ) , M. Tomanec [-] , J. Hromádka [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Baštýř [-] (82. A. Ibragim [-] ) , P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , K. Vacek [-] (50. T. Síkora [-] ) , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (72. V. Zahladko [-] ) , J. Jírů [-] , V. Balata [-] , A. Dumský [-] (32. J. Greš [-] ) , Z. Hašek [-]

ŽK: 71. L. Třešňák - 88. Z. Hašek , 88. V. Zahladko .
Hráči zápasu: M. Tomanec .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Vlk Miroslav - TVAROH Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: výhra hostů

Poříčí je pro mě jeden z nejlepších týmů v Krajském Přeboru.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích