M. Volf 48.
M. Volf 49.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Volf zařídil 2 góly výhru FK Dobrovice nad TJ Klíčany


Branky


48. M. Volf , 49. M. Volf - 42. J. Kalaš
5

V předešlém 13. kole hráči FK Dobrovice jen remízovali na půdě Sokolu Nespeky 2:2, když inkasovali vyrovnávací branku v úplném závěru utkání a v následujícím kole přivítali na domácí půdě hráče TJ Klíčany. Ti v předešlém kole v bitvě o čelo tabulky remízovali 1:1 s FC Velim a tento zápas sliboval zajímavou bitvu o druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalaš poslal hosty do vedení

Zápas začal výkopem domácího celku. První šanci utkání však měli hostující Klíčany, kdy v 7. minutě, po střele po zemi na zadní tyč zachránila domácí branková konstrukce. V prvním poločase nebylo k vidění moc šancí, jednu z mála si vytvořili hostující hráči ve 42. minutě, kdy na polovině hřiště rozehrál volný přímý kop Slánský na Pozníčka a ten neváhal a hledal spoluhráče centrem ve vápně, Jan Kalaš si míč našel a proměnil jednu z mála šancí v prvním poločase a poslal hosty do vedení 0:1. Do poločasu už domácí odpovědět nedokázali a tak si Klíčany odnesli po 45 minutách jednobrankové vedení. 

Marek Volf otočil utkání ve dvou minutách

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hráči hostujícího celku, ale paradoxně ve 47. minutě domácí měli výhodu rohového kopu, ze kterého se povedlo vyrovnat na 1:1 Marku Volfovi. Hosté po gólu rozehráli a napadající domácí míč získali, poslali ho na pravé křídlo, odkud centroval před branku Jakub Novák a našel přesně Marka Volfa a ten ve 48. minutě přidal svou druhou branku a poslal domácí do vedení 2:1. Tyto rychlé dva góly byly velkou ranou pro hostující celek. V 59. minutě mohl přidat třetí branku domácích ze standartní situace ze zajímavé vzdálenosti Michal Sedláček, ale branku přestřelil. S postupem času se stupňoval tlak hostujícíh hráčů, kteří se snažili o vyrovnání a posílali do vápna domácích velké množství míčů, ale vyrovnat se jim nepodařilo a tak tříbodový zisk zůstal na domácí půdě po vítězství 2:1.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (78. D. Machů [-] ) , T. Prskavec [-] , F. Kořínek [-] (64. D. Zelinka [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Kučera [-] , J. Novák [-] , P. Klain [-] (86. M. Kopecký [-] ) , V. Pečínka [-] (84. J. Ištok [-] ) , M. Volf [-] (82. D. Miškovský [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Jeslínek [-] , A. Kraus [-] (61. D. Minha [-] ) , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] (63. T. Petříček [-] ) , P. Hájek [-] (84. M. Barták [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] (81. T. Krimlák [-] ) , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

ŽK: 63. M. Sedláček , 91. O. Bartoš - 37. M. Krimlák , 52. J. Kalaš , 89. P. Slánský .
Hráči zápasu: M. Volf .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠEFARA Milan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: výhra hostů

Klíčany mají hodně fotbalový manschaft.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích