Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonský se blýskl trefou z volného přímého kopu


Branky


87. O. Veselý (p.) - 14. T. Jablonský , 83. J. Janík
8

Hráči FK Slovanu Lysá nad Labem v předchozím 12. kole Středočeského krajského přeboru podlehli na venkovním hřišti vysoko 5:1 proti SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou a v následujícím 13. kole je čekal soupeř, který porazil 2:1 na domácí půdě fotbalisty FK Kosoř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil jen Jablonský

Rozehrávku v prvním poločase měli na starosti hostující hráči TJ SK Hřebeč. Po jejich první akci se zmocnil míče domácí brankář a dlouhým výhozem zahájil protiútok, který musel v 1. minutě řešit vyběhnutím z brány a odkopem míče do autu řešit brankář TJ SK Hřebeč Petr Kabele. V 6. minutě hosté napřáhli k ráně z dálky, která však neměla dostatečnou razanci na to, aby s ní Václav Rathouský měl větší problémy. Ve 14. minutě měli hosté výhodu volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti. Míč si postavil Tomáš Jablonský a krásnou střelou přes zeď zařídil vedení 0:1 pro hostující celek. Domácí na tuto branku nedokázali do konce poločasu odpovědět a tak si nebezpečnější Hřebeč nesla do druhé pětačtyřicetiminutovky jednogólový náskok. 

Snížení z penalty

Druhý poločas byl dlouhou dobu bezbrankový, ikdyž byly k vidění gólové příležitosti jako například závar v pokutovém území domácích z 47. minuty, kde skončil míč na horní tyči a Hřebeč nebyla daleko od vstřelení druhé branky. Ve 48. minutě pak míč projel celým vápnem až k Jablonskému, ale ten branku přestřelil. Vstup do druhého poločasu patřil jednoznačně hostujícímu celku. V 52. minutě byl dokonce nařízen pokutový kop, který zahrával Tomáš Lukič, ale brankář  vystihl stranu a penaltu lapil. V 60. minutě měli obrovskou šanci na vyrovnání z protiútoku domácí fotbalisté, ale přihrávka, která měla směřovat před prázdnou branku, byla moc razantní a tak museli domácí vrátit míč ještě pod sebe a střelu z velké blízkosti vychytal skvělým zákrokem hostující brankář Petr Kabele. V 83. minutě přišel z levé strany hřiště centr kapitána hostujícího celku Miroslava Nováka a Jozef Janík centr usměrnil za záda brankáře a dal tak branku na 0:2. Domácí na tuto branku dokázali odpovědět v 87. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop v jejich prospěch a z něj se trefil Ondřej Veselý a snížil tak na 1:2. Domácím se už nepodařilo vyrovnat a tak zápas skončil 1:2 ve prospěch hostujících hráčů TJ SK Hřebeč, kteří si zaslouženě odvezli tříbodový zisk.



Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 10. 2021 18:27
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:12
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč za poslední 4 utkání neprohrála a v Lysé vyhrajou.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů