Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:30

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominik Vlasák vyrovnal v posledních minutách zápasu


Branky


7

Hráči FC Sellier & Bellot Valšim "B" v předešlém 12. kole podlehli ve venkovním zápase proti AFK Tuchlovice těsně 1:0 a v následujícím kole nastoupili v domácím prostředí proti fotbalistům SK Lhota, kteří v předešlém kole vybojovali cennou remízu v domácím prostředí proti favoritovi, kterým byl tým TJ Klíčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostujícího celku

Zápas začal lépe pro hostující celek, kterému se povedlo jít do brzkého vedení v zápase. V 5. minutě poslal hostující celek do vedení 0:1 František Sedláček a domácí tak čelili jednobrankové ztátě už od páté minuty utkání, což není nic příjemného. Hosté mohli být spokojený se svým vstupem do utkání a touto brzkou brankou si dodali klid na kopačky. Domácím se nepodařilo do konce prvního poločasu skóre vyrovnat a tím pádem poločas skončil lépe pro hostující celek SK Lhota, jehož hráči si odnesli do druhého poločasu důležité jednobrankové vedení. 

Vyrovnání v posledních minutách

Druhý poločas začal znovu lépe pro hostující SK Lhota, povedlo se jim získat dvoubrankové vedení znovu po začátku druhého poločasu a to v 59. minutě, kdy se prosadil na 0:2 Martin Kaválek a s domácími to nevypadalo dobře na nějaký bodový zisk. Zvrat přišel ale v druhé polovině druhého poločasu. V 79. minutě snížil skóre zápasu na 1:2 domácí Ladislav Vondrák a dal tak domácímu celku naději na to, aby se zápasem ještě něco udělali. To se také stalo a v 88. minutě přišlo vyrovnání z kopaček Dominika Vlasáka na 2:2. Zápas tak skončil remízou 2:2 a dělbou bodů po 90 minutách.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] (61. V. Skiba [-] ) , K. Houdek [-] , P. Vobecký [-] (46. L. Vondrák [-] ) , J. Fialka [-] (65. M. Pešek [-] ) , A. Sogbo [-] , O. Cettl [-] , P. Psota [-] (65. D. Vlasák [-] ) , J. Toupal [-] , M. Blažek [-] (35. M. Pajk [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Neumann [-] (70. R. Havlíček [-] ) , M. Kaválek [-] (80. J. Zíka [-] ) , J. Hájek [-] , O. Čermák [-] (75. P. Novotný [-] ) , D. Danylych [-] , F. Sedláček [-] , P. Zadina [-] , G. Bittengel [-] , Š. Kárník [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 51. P. Psota , 73. D. Vlasák - 82. F. Sedláček .
Hráči zápasu: D. Vlasák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - TRUMPUS Zbyněk, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:12
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: výhra domácích

Vlašim bude doma bodovat, jelikož se teď Lhotě venku moc nedaří.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích