2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petlička zařídil domácím bod gólem z 91 minuty


Branky


7

Domácí hráči TJ Sokolu Nespeky v předešlém 12. kole narazili na lídra tabulky hráče FC Velim a v tomto zápase podlehli na půdě favorita těsně 2:3. V následujícím kole je čekal soupeř, který sebral v domácím prostředí všechny tři body a ještě k tomu nastřílel 4 branky do sítě rezervy Českého Brodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení FK Dobrovice

Zápas začal výkopem hostujícího celku FK Dobrovice a nejen, že byli první, kdo se v zápase dotkl míče, ale byli i první kdo vstřelil branku. V 6. minutě se jim totiž podařilo jít do brzkého a to po hezké a rychlé kombinační akci ve středu pole a následné přihrávce do běhu na levé křídlo, odkud přišla přihrávka do vápna na Radka Tomíčka a ten prostřelil brankáře domácích Václava Drážka a poslal hosty do vedení 0:1. Další šanci měli hosté v 15. minutě po chybě v domácí rozehrávce, ale situaci nedokázali vyřešit brankou. Ve 21. minutě přišla nepříjemná srážka Petličky s brankářem hostí Ondřejem Bartošem, ale nakonec vše dobře dopadlo a Petlička mohl ve hře pokračovat. Ve 27. minutě hostující celek ohrozil branku domácích hned 2x a to první střelou, kterou jen vyrazil brankář Drážek a následnou druhou střelou, kterou už zkrotil ve své náruči. Ve 31. minutě se dostali domácí k výhodě v podobě rohového kopu. Ten zahrával Miloslav Klauz a našel přesně hlavu Jakuba Bredlera a ten vyrovnal na 1:1. První poločas tak skončil nerozhodně a rozhodnout o zápasu tak mohli hráči obou týmu v poločase druhém.

Vyrovnávací gól z 91. minuty

Druhý poločas začali rozerávkou z vlastních kopaček hráči domácího TJ Sokolu Nespeky. Hráči FK Dobrovice s přibývajícím časem začínali být více a více nebezpeční, a to celé vyvrcholilo v 79. minutě, kdy se trefil na 1:2 Marek Volf po centru z levé strany na zadní tyč, se kterým si poradil a poslal svůj tým do vedení 1:2. Domácím hráčům se krátil čas a už to s nimi nevypadalo vůbec dobře, až v úplném závěru zápasu se dostali k výhodě rohového kopu, který nebyl zahrán zrovna nejlépe, ale domácí sebrali odražený míč za hranicí vápna a pokoušeli se o poslední nástřel zápasu, ten se dostal přímo na nohy Josefa Petličky a ten v 91. minutě křižnou střelou po zemi vyrovnal na 2:2 a domácí se mohli radovat z vyrovnání v úplném závěru zápasu. Nic dalšího už se v zápase nestalo a tak hráči FK Dobrovice přišli o 3 body gólem Petličky z poslední minuty a tím pádem po 90 minutách následovala dělba bodů po remíze 2:2. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Hronek [-] , L. Maršoun [-] (83. Š. Hamajda [-] ) , J. Petlička [-] , D. Pešta [-] , M. Večera [-] (76. A. Konopisky [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (72. F. Iheanacho [-] ) , M. Burian [-] , L. Braný [-] , J. Dobřanský [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (87. J. Černý [-] ) , D. Machů [-] (61. P. Klain [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Sedláček [-] (81. D. Zelinka [-] ) , L. Kučera [-] , M. Kopecký [-] (71. M. Korec [-] ) , J. Novák [-] , J. Ištok [-] , F. Kořínek [-] (61. M. Volf [-] )

ŽK: 54. M. Večera , 86. L. Hronek , 90. M. Burian - 54. M. Kopecký , 86. J. Novák , 90. O. Bartoš , 90. P. Klain .
Hráči zápasu: J. Petlička .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Pudil Václav - BABÁK Jan, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:12
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: výhra hostů

Dobrovice má ambice dotáhnout se na Klíčany a budou brát 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza