Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbradský Matěj Novák rozhodl hattrickem zápas proti FK Kosoř


Branky


7

Hráči FK Kosoř v předešlém 12. kole prohráli těsně 2:1 na půdě TJ SK Hřebeč a v následujícím 13. kole je čekali hráči FK Bohemia Poděbrady, kteří si poradil v derby s rivalem z Nymburka 2:0 a připsali si důležité vítězství na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novákova první branka byla jediná v prvním poločase

Zápas začali s míčem na kopačkách hostující hráči FK Bohemia Poděbrady. V první desetiminutivce se hra přelévala ze strany na stranu, ale akce obou týmů končili před finální fází. První větší šanci zápasu si připsali hosté, a nechybělo ani zakončení nůžkami, ale rozhodčí zpozoroval ofsajdové postavení a akce byla ukončena. Ve 20. minutě měli domácí příležitost ohrozit branku Poděbrad po volném přímém kopu ze strany, ale gólově tato situace neskončila. Naopak situace, která brankou skončila, přišla ve 22. minutě a padla branka na 0:1 po zpětné přihrávce na Matěje Nováka, který si se zpětnou přihrávkou poradil a míč uklidil s přehledem do sítě domácího celku. Do poločasu žádná další branka nepadla a tak to byli hostující hráči, kteří byli více spokojeni s průběhem prvního poločasu a odnesli si jednobrankovou výhodu do druhé poloviny utkání.

Dokončení Novákova hattricku

Druhý poločas započali rozehrávkou domácí fotbalisté, kteří si odnesli jednobrankovou ztrátu z prvního poločasu. Pokud chtěli zápas zvrátit ve svůj prospěch museli se na soupeře dotáhnout. A to se jim nepodařilo, protože krátce po začátku druhé půle se trefil ve 47. minutě po druhé v zápase Matěj Novák, tentokrát na 0:2 a to poté, co se vyhnul vybíhajícímu brankáři a trefil se do prázdné branky. Domácí záhy dokázali odpovědět a to brankou na 1:2, která padla po centru z pravé strany a následné střele hlavou, kterou vyprodukoval Mikuláš Bícha 50. minutě. Domácím se tedy podařilo snížit, ale hostujícímu celku se znovu podařilo odskočit na rozdíl dvou branek a to po brance v 60. minutě na 1:3, po trefě Ondřeje Martínka. Domácí nic nevzdali a a znovu snížili skóre tentokrát na 3:2 snižoval v 68. minutě Adam Janoušek hlavou po standartní situaci. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale veškerou snahu jim zhatil v 90. minutě svou třetí brankou v zápase, tentokrát na 2:4 Matěj Novák a rozhodl o výsledku utkání. Po 90 minutách tak zvítězili hostující hráči FK Bohemia Poděbrady a odváželi si z venkovního zápasu tříbodový zisk.



Sestavy


Kosoř
V. Blahovec [-] - P. Růžička [-] (46. A. Janoušek [-] ) , T. Vladyka [-] , J. Vampola [-] , D. Višvader [-] (46. J. Slunéčko [-] ) , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] (64. M. Nehoda [-] ) , J. Petržílka [-] , M. Folejtar [-] , M. Šácha [-] , M. Brož [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , O. Soukup [-] (82. J. Suchánek [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (91. D. Havránek [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-]

ŽK: 58. M. Bícha , 69. A. Janoušek , 82. M. Šácha , 84. M. Brož - 16. O. Bora .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orálek Kamil - HANÁK Leoš, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:12
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: výhra domácích

Kosoři se doma daří a budou brát plný počet bodů.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích