1:1
(0:1)
33. J. Kukal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:15

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v zápase o čelo tabulky


Branky


7

Hráči TJ Klíčany v předešlém 12. kole překvapivě ztratili body ve venkovním remízovém utkání na půdě SK Lhota. V kole 13. je čekal nejtěžší možný soupeř soutěže a tím je lídr tabulky FC Velim. Hráči FC Velim v předešlém kole porazili fotbalisty FK Sokolu Nespeky 3:2 a do tohoto zápasu šli s čtyřbodovým náskokem na druhé Klíčany .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukal poslal Velim do vedení

Utkání se odehrávalo na hrbolatém hřišti a kvalitě utkání nepřispěl ani silý vítr. Vetší aktivita byla první poločas na straně domácích hráčů, kteří měli více šancí skórovat, ale kdo se prosadil jako první v zápase byli hráči Velimi, kteří využili chyby domácích ve středu hřiště a po rychlém brejku po levé straně a následné střele po přihrávce pod sebe se míč odrazil k Janu Kukalovi a ten skóroval na 0:1 po 33 minutách zápasu a poslal tak svůj celek do vedení. Domácím v zakončení chyběl důraz, protože hned třikrát projel míč malým vápnem, ale dostali se k němu dříve hostující obránci. Největší šanci domácích odklidila obrana Velimi na roh, těsně před Minhou, kterého hledal z levé strany Hájek.

Jeslínkova vyrovnávací trefa

Druhý poločas se tlak domácích stupňoval, do první větší šance se dostal Slánský, kterému prostrčil míč do šance Jeslínek, ale brankář Drápela Slánského vychytal. Následovala standartka nedaleko rohového praporku, po které domácí míč dostali na Jiřího Jeslínka a ten v 69. minutě propálil vše, co mu stálo v cestě a vyrovnal na 1:1. Hosté se snažili hrát především přes dlouhé míče na Jíchu, který si v podobných soubojích ví rady, ale po druhé se za hosty prosadit nedokázal. Jeslínek mohl skórovat po druhé v zápase poté, co šel sám na branku, ale míč mu odskočil a nedokázal ani vystřelit. Nepovedlo se mu skórovat, ani když si na malém vápně zpracoval míč a vystřelil, protože skvěle zakročili domácí stopeři a zablokovali střelu, která by nejspíše letěla za záda jejich brankáře. Hosté v závěru zápasu nikam nespěchali a zápas skončil po 90 minutách 1:1.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Jeslínek [-] , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , D. Minha [-] (59. A. Kraus [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , D. Nejedlý [-] , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (79. J. Dudek [-] ) , O. Kosina [-] (82. T. Kmoch [-] ) , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 51. M. Bureš , 55. P. Hájek , 70. A. Kraus - 41. P. Šourek , 70. D. Nejedlý , 85. J. Dudek , 89. M. Drápela .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hes Filip - STUMPF Jaroslav, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:12
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě jsou Klíčany 100%, proto doma vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza