3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Nespeky zdramatizoval závěr zápasu proti vedoucímu týmu tabulky FC Velim


Branky


6

Hráči FC Velim, kteří zatím prochází soutěží bez jediného škrábance si v předchozím 11. kole poradili ve venkovním zápase s rezervou Českého Brodu těsně 0:1 a v následujícím kole je čekal složitější soupeř a tím byl TJ Sokol Nespeky. Hráči Sokolu Nespeky v předešlém kole zdolali SK Lhotu 1:0. Favoritem pro toto utkání byli jednoznačně domácí hráči, kteří chtěli pokračovat nadále v sérii tříbodových zisků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel překvapivě do vedení

Rozehrávku v prvním poločase měli na starosti hostující hráči. Hned v první minutě si vypracovali rohový kop, ale domácí obrana si centrem do vápna dokázala poradit a míč v klidu odvrátit do bezpečí. Ve 4. minutě měli náznak větší šance po centru z pravé strany domácí hráči, ale hostující David Pešta hlavou míč odklidil před Josefem Dudkem, který by jinak zakončoval z pozice na zadní tyči. Hosté byli velmi nebezpeční především z jejich pravé strany. První branka zápasu padla z protiútoku, když domácí zahrávali rohový kop a z toho hostující celek dokázal rychle vyjet a dostat se do přečíslení, následně přečíslení vyřešili gólově a to ve 14. minutě, kdy na 0:1 dával Michal Kučaba. Ve 22. minutě domácí zahrávali volný přímý kop, který hostující brankář Drážek vyrazil jen těsně před sebe a domácí se lépe zorientovali v tlačenici v pokutovém území a na 1:1 vyrovnal Petr Šourek. O minutu později dokonal obrat na 2:1 ve 23. minutě Jan Kukal. Otočku skóre v prvním poločase zvládli domácí za velmi krátkou dobu a mohli tak jít do druhého poločasu s větším klidem.

Hosté zápas v závěru zdramatizovali

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách domácí hráči. V prvních minutách se zápas přeléval ze strany na stranu a přicházely centrované míče ze stran, ale pokusy gólové nebyly. První pokus, který v druhém poločase skončil gólem byl z  71. minuty, kdy zády k brance přehodil vybíhajícího brankáře Jan Jícha a poslal tak domácí do vedení 3:1. Hostující celek Sokol Nespeky se snažil o vyrovnání skóre zápasu a výrazně se k tomu přiblížil v 84. minutě, kdy snížil na 3:2, svou druhou brankou v utkání Michal Kučaba. Vyrovnat se však domácím už do konce hrací doby nepodařilo a tak všechny tři body zůstaly na půdě domácího favorita a lídra tabulky. 



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , J. Dudek [-] (58. T. Kmoch [-] ) , T. Němec [-] (80. J. Věříš [-] ) , J. Jícha [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] , O. Kosina [-] , A. Náděje [-] , L. Seifert [-] (65. D. Nejedlý [-] ) , J. Petrů [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] (74. Š. Hamajda [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-] (84. M. Burian [-] ) , M. Večera [-]

ŽK: 25. J. Dudek , 32. L. Seifert , 86. J. Věříš , 89. T. Kmoch - 20. J. Bredler , 60. M. Večera , 90. L. Maršoun .
Hráči zápasu: J. Jícha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Richard - PEJŠA Jakub, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:21
Jan Činoveský

Expert: Jan Mojdl
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zajímavé utkání, Nespeky jsou velice nepříjemný soupeř, ale Velim má našlápnuto na plný počet bodů po podzimu, takže vyhrají domácí.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Velim doma umí, Nespeky na body nedosáhnou.