Přestřelka s červenou kartou v závěru v zápase Povltavská FA "B" - FK Komárov


Branky


33. Z. Zlámal , 67. Š. Kučera , 82. P. Nerad (p.) - 12. J. Mojdl , 21. M. Pužík , 41. J. Mojdl , 47. J. Vaníček
7

Hráči rezervy Povltavské FA v předešlém 11. kole Středočeského KP podlehli vysoko 8:3 ve venkovním zápase s fotbalisty FK Dobrovice a v sobotním zápase je čekal soupeř, který svůj poslední soutěžní zápas vyhrál 2:6 na půdě FK Slovanu Lysá nad Labem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mojdl navázal na výkon z minulého týdne

Zápas otevřela branka ze začátku druhé desetiminutovky, kdy ve 12. minutě se prosadil na 0:1 Jan Mojdl, který na hranici pokutového území nasadil jesličky bránícímu hráči a střelou po zemi na zadní tyč překonal domácího brankáře. Druhá branka padla ve 21. minutě, po chybě v domácí rozehrávce se ujmul míče Marek Hlavatý a připravil na střelu z první míč Michalu Pužíkovi a ten navýšil domácí vedení. Domácím hráčům se podařilo snížit na 1:2 ve 33. minutě, kdy se prosadil Zdeněk Zlámal, který se dosatal k odraženému míči ve velké vzdálenosti od brány a míč z voleje trefil náramně. Jan Mojdl přidal v první půlce ještě svůj druhý gól na 1:3 ve 41. minutě, kdy brankář vyběhl na standartní situaci, kterou zahrával Michal Pužík, míč netrefil a po zmatku ve vápně byl míč předložen před prázdnou bránu právě střelci branky, který to měl už velice jednoduché. První poločas tak zaslouženě skončil lépe pro hostující celek. 

Domácí zápas zdramatizovali

Do druhé půle vstoupili lépe díky brzkému gólu hostující hráči. Ve 47. minutě se hlavou prosadil Jakub Vaníček na 1:4, po standartní situaci kterou zahrával Pužík a našel střelcovu hlavu přesně a ta také přesně našla cíl. Zdálo se, že výsledek utkání už je jednozančný, ale domácí zápas zdramatizovali. Nejprve v 67. minutě Štěpán Kučera, který si naskočil na centr z pravé strany, zakončil hlavou a snížil na 2:4. Na 3:4 se domácím povedlo snížit v 82. minutě a to po brance Petra Nerada. Bohužel pro domácí se jim nepodařilo skóre zápasu vyrovnat a v 90. minutě ještě inkasovali červenou kartu a to autor poslední branky Petr Nerad. Zápas tak skončil přestřelkou ve prospěch hostujícího celku. 



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Asník Daniel - PEJŠA Jakub, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2021 09:46
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:21
Jan Činoveský

Expert: Jan Mojdl
Tip experta: výhra hostů

Máme celkem fazónu tak věřím, že to potvrdíme a odvezeme tři body.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:57

Tip: remíza

Že by ve Hvozdnici tentokrát byl kříž, Buzuluk venku umí, ale akademici musí.