Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Jana Mojdla v zápase FK Slovan Lysá - FK Komárov


Branky


32. S. Ježek , 74. T. Kříž - 27. J. Mojdl , 36. J. Mojdl , 57. K. Vajs , 64. J. Lukavský , 68. J. Mojdl , 72. M. Pužík
7

Hráči FK Slovanu Lysá nad Labem v předchozím 10. kole Středočeského KP prohráli s rezervou Povltavské FA vysoko 5:1 a v následujícím 11. kole je čekal neméně lehký soupeř a to FK Komárov, jehož hráči v předešlém kole porazili FK Kosoř 2:1 ve velmi náročném zápase a to i díky nadstandartnímu výkonu Jakuba Vaníčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mojdl vrátil hostujícímu celku vedení

Zápas začal lépe pro hráče hostujícího týmu a to ve 27. minutě, kdy hostující obránci sebrali nákop domácích a poté, co Michal Pužík ve středu pole přihrál míč na Jana Mojdla a ten si míč navedl a napřáhl ke střele zpoza pokutového území, šli hosté po této střele do vedení 0:1. Domácí ale nečekali s odpovědí na tento gól dlouho. Už ve 32. minutě po volném přímem kopu z levé strany nedaleko rohového praporku přišel prudký centr do pokutového území, který tečoval hlavou Stanislav Ježek a jeho teč přispěla k tomu, že míč skončil za zády brankáře Davida Hejcmana, 1:1Jan Mojdl do konce poločasu přidal ještě svou druhou branku v utkání a to ve 36. minutě, kdy se uvolnil přes 2 hráče a přes třetího vystřelil a dal gól i přes to, že brankář neměl daleko k tomu aby střelu zlikvidloval, protože nebyla zrovna razantní, 1:2. Do přestávky další branka nepadla a tak byli štastnější hostující hráči, kterým se ještě do poločasu povedlo vrátit vedení na svou stranu.

Hostující hráči byli jasně lepší v druhé půlce zápasu

Druhý poločas byl jasně ve prospěch hostujících hráčů. Po změně stran se prosadili jako první v hostující hráči poté co, rozehrávali rohový kop, domácí obrana centr odvrátila, ale znovu jen na roh, následoval druhý rohový kop, se kterým si obrana také poradila a odklidila míč na pravou stranu hřiště, jenže tam byl připravený exekutor rohového kopu a vrátil míč do vápna a po tomto centru nastal ve vápně zmatek, míč skončil na tyči a odrazil se zpět do hry a jako první se zorientoval Karel Vajs a v 57. minutě uklidil míč do sítě na 1:3. V 64. minutě se trefil na 1:4 Jakub Lukavský a v 68. minutě Jan Mojdl zkompletoval hattrick a poslal svůj tým do vedení 1:5. V zápase už bylo rozhodnuto o vítězi, ale i přesto hostující přidali další branku a to Michal Pužík 72. minutě na 1:6. Domácí ještě zvládli skóre alespoň snížit na 2:6 a to o 2 minuty později v 74. minutě, kdy se prosadil Tomáš Kříž. Zápas skončil jednoznačným výsledkem pro hostující FK Komárov, který si odvezl zpět domů všechny 3 body ze hřiště soupeře.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2021 19:17
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Víc věřím hostům.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza