2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty pro SK Polaban Nymburk v zápase s TJ SK Hřebeč


Branky


6

Hráči SK Polaban Nymburk v předešlém 10. kole prohráli vysoko 7:0 na hřišti soupeře SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou a v následujícím 11. kole je v nedělním zápase čekal souboj s hráči TJ SK Hřebeč, kteří v předešlém kole porazili vysoko 6:1 FC Sellier & Bellot Vlašim "B". Z pohledu do tabulky byli favoritem na vítězství hráči hostujícího týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali v úplném závěru prvního poločasu

První větší šanci si připravili hostující hráči TJ SK Hřebeč a to v 6. minutě po rohovém kopu, po kterém následoval závar v domácím pokutovém území, ale útočící hráči nedokázali dostat míč do branky a tak se skoŕe neměnilo. První příležitost, která skončila brankou přišla až ve 41. minutě a to ze strany domácích, po autovém vhazování na pravé straně a následné přihrávce do pokutového území na Michala Kotka, který si míč zpracoval a křižnou střelou překonal brankáře a poslal domácí do vedení 1:0. Hráčům TJ SK Hřebeč se ale do konce prvního poločasu povedlo vyrovnat a to až v úplném závěru prvního poločasu ve 45. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Miroslav Novák a krásnou střelou z voleje z velké dálky vyrovnal na 1:1 gólem do šatny. O poločasové přestávce tak šly oba týmy do kabin za vyrovnaného stavu a čekal nás zajímavý druhý poločas. 

 

 

Dvě červené karty pro SK Polaban Nymburk

Druhý poločas začal lépe pro hostující celek a to když v 61. minutě zahrávali hostující hráči rohový kop a po hlavičce, která ještě gólem neskončila si našel odražený míč Martin Dolejš a poslal svůj tým do vedení 1:2. O 4 minuty později v 65. minutě přidali hosté další branku. Vypadalo to na dlouhé autové vhazování do pokutového území, ale nakonec z toho byla rychlá souhra na levé straně hřiště a následný centr do vápna, který domácí brankář vyrazil, ale jen k útočícímu Matěji Pařízkovi a tomu se nakonec na dvakrát povedlo dostat míč do branky a zvýšit tak vedení na 1:3. V 68. minutě přišla druhá žlutá karta a tím pádem červená karta pro domácího, dosud jediného střelce Michala Kotka a domácí tak šli do oslabení. I přesto domácí dokázali snížit stav utkání na 3:2 75. minutě, po akci z levé strany, kdy se domácím povedlo nasadit obránci jesle a odcentrovat na zadní tyč, kde byl připraven skórovat Patrik Mejzr, kterému se to i povedlo. Domácí se blížili k vyrovnání, ale další překážkou bylo druhé vyloučení jejich hráče a to v 88. minutě, kdy dostal druhou žlutou kartu Patrik Mejzr, střelec snižující branky. Domácí tak po zbytek zápasu dohrávali o dva hráče v poli méně a nedokázali srovnat na 3:3 a tak si odvezli všechny 3 body hráči hostujícího týmu TJ SK Hřebeč.



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - M. Ouředník [-] , M. Kotek [-] , V. Bubla [-] , P. Mejzr [-] , J. Bartoš [-] (71. M. Čuřík [-] ) , R. Novotný [-] , P. Hobík [-] (84. L. Vaníček [-] ) , V. Herčík [-] (71. R. Jarschel [-] ) , M. Krumpholc [-] , L. Nepovím [-]

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - O. Stříbrský [-] (71. J. Hora [-] ) , A. Nadri [-] (46. M. Servus [-] ) , T. Jablonský [-] , P. Macháč [-] (90. M. Mentberger [-] ) , T. Lukič [-] (86. J. Janík [-] ) , M. Novák [-] , J. Pinkas [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , M. Pařízek [-] (94. E. Urban [-] )

ŽK: 10. P. Mejzr , 25. M. Kotek , 38. M. Krumpholc , 47. P. Hobík , 89. L. Nepovím , 95. M. Čuřík - 9. T. Lukič , 67. M. Dolejš , 69. M. Servus , 78. M. Novák , 89. J. Pinkas , 95. T. Melichar . ČK: 68. M. Kotek , 88. P. Mejzr .
Hráči zápasu: M. Dolejš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Polaban se lepší, ale ještě to nevyjde

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů