0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra favorita v zápase SK Český Brod "B" - FC Velim


Branky


6

Hráči rezervy Českého Brodu v předešlém 10. kole pouze remízovali na hřišti soupeře SK Lhota 2:2 a v následujícím 11. kole je čekal souboj s vedoucím týmem tabulky FC Velim. Hráči FC Velim v předešlém kole dokázali vyhrát v domácím prostředí přesvědčivě 4:0 nad hráči FK Dobrovice. Favoritem na vítězství byl jednoznačně hostující tým a zároveň lídr tabulky FC Velim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Po dominantním vítězství o 4 branky v předchozím kole jel tým FC Velim na venkovní zápas proti rezervě Českého Brodu jako jasný adept na tříbodový zisk. Také se dostali do první větší šance a to ve 3. minutě po rohovém kopu, kdy se dostali k zakončení na první tyči. Míč ale branku přeletěl a brankář tak nemusel zasahovat. Domácí tým musel čelit z počátku hned několika rohovým kopům, ale z žádného z nich jejich branku soupeř neohrozil a tak úvodní tlak ustáli. Naopak se sami dostali k centru z levé strany v 7. minutě, ale ten dokázal stáhnout nad hlavou útočníka brankář David Dejmek. Následně diváci mohli vidět hned několik rohových kopů a to především ze strany hostujícího týmu, ale žádný z týmů svou šanci neproměnil a tak se šlo do šaten o poločasové přestávce za nerozhodného stavu 0:0. 

Jan Jícha rozhodl utkání

Do druhého poločasu se podařilo lépe vstoupit favoritovi zápasu. Krátce po začátku druhého poločasu, přesněji v 49. minutě totiž dokázali vstřelit první branku utkání. Vše to začalo na pravé straně hřiště, kdy byl odpískán faul na hostujícho hráče a následovala standartní situace, kterou zahrával Tomáš Michálek. Rozehrál ji na hranici malého vápna, kde se nejvýš ze všech dostal Jan Jícha a hlavou se prosadil na 0:1. Do velké šance se dostal dostal Jan Jícha i v 61. minutě, kdy nedokázal proměnit nájezd na domácího brankáře. Domácí na jedinou branku hostujícího celku nedokázali odpovědět a tak zápas skončil lépe pro favorita, který si ale před zápasem mohl myslet, že vítězství bude mnohem jednodušší a jednoznačnější. 



Sestavy


SK Český Brod B
D. Bína [-] - J. Nekolný [-] , T. Vymazal [-] (74. D. Šťastný [-] ) , F. Ravizza [-] , V. Dušek [-] , J. Krombholz [-] , M. Novotný [-] , J. Stejskal [-] , T. Miňovský [-] , M. Kohout [-] , J. Hanzl [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - P. Šourek [-] , D. Záhora [-] (81. J. Věříš [-] ) , J. Jícha [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] , T. Kmoch [-] (46. T. Němec [-] ) , O. Kosina [-] , A. Náděje [-] , L. Seifert [-] (67. R. Vocel [-] ) , J. Petrů [-]

ŽK: 72. M. Kohout - 72. D. Záhora .
Hráči zápasu: J. Jícha .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Velim by měla v Brodě zvítězit

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů