Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

11 branek padlo v gólovém představení FK Dobrovice - Povltavská FA "B"


Branky


6

V předešlém 10. kole hráči FK Dobrovice podlehli na půdě týmu v čele tabulky FC Velim 0:4 a v následujícím kole si chtěli vylepšit náladu. Čekala je ale překážka v podobě rezervy Povltavské FA, která porazila v domácím prostředí TK Slovan Lysou nad Labem vysoko 5:1. Favoritem na vítězství byl ale domácí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbrankový náskok domácích

Zápas začal lépe pro domácí hráče. Po výkopu brankáře vyhráli domácí souboj na půlce hřiště a po rychlé akci ve 14. minutě, kdy Marek Volf posunul míč do náběhu a z toho přesně zakončil Martin Korec, šli domácí do vedení 1:0. Gól na 2:0 přidali domácí po akci na pravé straně, odkud centroval Tomáš Prskavec a před brankou našel Marka Volfa, který se k míči dostal jako první a dostal míč za záda brankáře Žežulky. O 11 minut později ve 33. minutě zahrávali domácí rohový kop, který skončil na kopačkách domácího kapitána Marka Sedláčka a ten zpětnou přihrávkou našel na hranici pokutového území Filipa Kořínka, který svou střelou zvýšil na 3:0. To ale do konce prvního poločasu nebylo vše. Domácí šli ve 36. minutě do protiútoku a ten skončil faulem v pokutovém území a tudíž byl nařízen pokutový kop. Ten si vzal na starost v 37. minutě kapitán Marek Sedláček a prosadil se na 4:0. Domácí hráči si tak odnesli pohodlný náskok do druhého poločasu a o poločasové pauze mohli jít do šatny jako spokojenější z týmů.

 

 

7 gólů v druhém poločase

Tak jak se povedl lépe vstup do prvního poločasu domácím, tak v tom druhém tomu bylo stejně. Jako první se v přestřelce v druhém poločase prosadili domácí a to hned krátce po začátku ve 47. minutě, kdy Martin Korec na hranici vápna přenechal míč, ten si převzal Radek Tomíček a došel s ním až před brankáře, kterého překonal střelou na zadní tyč a domácí vedli 5:0. Zdálo se, že zápas byl definitivně rozhodnutý a hosté s výsledkem nezvládnout nic dělat. Nebylo tomu tak a v 55. minutě, byla odpískána penalta proti domácímu celku a k rozehrávce pokutového kopu si stoupnul Petr Nerad a svým úspěšným pokusem snížil na 5:1. Domácí na tuto branku dokázali odpovědět celkem rychle a to v 61. minutě, kdy brankář Žežulka vyběhnul, a zakročil úspěšně proti domácí šanci, ale rozehrál nepřesně a přímo na kopačky domácího Martina Kopeckého, který měl před sebou prázdnou branku a také se do ní trefil a navýšil vedení domácích na 6:1. Domácí celek nepřestával hrát a byl nadále produktivní. Jen o dvě minuty později v 63. minutě vstřelili další branku, tentokrát na 7:1. Povedlo se to Radku Tomíčkovi, který si našel centr z levé strany a přesně zakončil. Hosté se ale i tak nepřestali snažit a v 70. minutě se Lukáš Třešňák dostal do pokutového území a ještě míč připravil Petru Neradovi a ten přidal svůj druhý gól v utkání a snížil na 7:2. Domácím se povedlo přidat ještě osmou branku do sítě rezervy Povltavské FA na 8:2 81. minutě, kdy po centru z pravé strany byl připraven na první tyči David Miškovský a míč uklidil do branky. Poslední branku zápasu vstřelil Lukáš Třešňák 90. minutě na konečných 8:3. Tento gólový zápas tak skončil lépe pro domácí hráče, kteří přestříleli svého soupeře vysoko 8:3.

 

 

 

 



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (66. M. Sedláček [-] ) , M. Volf [-] (66. D. Miškovský [-] ) , T. Prskavec [-] (61. J. Ištok [-] ) , L. Kučera [-] , D. Machů [-] (73. J. Černý [-] ) , M. Kopecký [-] (82. J. Zvěřina [-] ) , F. Kořínek [-] , V. Pečínka [-] , M. Korec [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - J. Artimovič [-] (64. V. Bartoš [-] ) , M. Tomanec [-] , P. Nerad [-] , J. Hromádka [-] , J. Dvořák [-] , K. Kratochvíl [-] , L. Nováček [-] , L. Třešňák [-] , K. Rochl [-] , D. Dvořák [-] (46. L. Obermajer [-] )

ŽK: 39. T. Prskavec , 54. M. Sedláček - 83. P. Nerad .
Hráči zápasu: M. Volf , R. Tomíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Není o čem, jasné 3 body pro domácí

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích