4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství o čtyři branky v oslabení FC Velim - FK Dobrovice


Branky


7. P. Šourek , 30. J. Jícha (p.) , 38. T. Michálek , 76. D. Záhora
6

Hráči FC Velim si v úterním vloženém 15. kole poradili na hřišti soupeře s SK Polabanem Nymburk 1:3 a v nedělním zápase je čekal celek FK Dobrovice. Hráči FK Dobrovice své úterní utkání s rezervou FC Sellier & Bellot Vlašim zvládli a vyhráli na jejich hřišti 0:3. První tým tabulky FC Velim byl pro toto utkání favoritem a chtěl prodloužit svou výherní sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas

Do utkání vstoupili jednoznačně lépe hráči domácího týmu FC Velim. V 6. minutě zahrával volný přímý kop Kmoch, našel svým centrem ve vápně kapitána Jiřího Petrů a ten svou hlavičkou dokázal vrátit míč před branku a najít hlavu Petra Šourka, který následně také hlavou skóroval a poslal domácí do brzkého vedení 1:0. Ve 30. minutě byl odpískán pokutový kop pro domácí a k míči se postavil Jan Jícha a střelou z jeho pohledu k levé tyči navýšil domácí vedení na 2:0. Na 3:0 o osm minut později ve 38. minutě zvýšil Tomáš Michálek, střelou z volného přímého kopu přes zeď navýšil vedení jeho týmu. Do poločasu žádná další branka nepadla a tak domácí mohli být spokojení se svým výkonem po první pětačtyřicetiminutovce.

Vyloučen domácí hráč Martikán, zbytek zápasu v oslabení

Domácí tým FC Velim si z prvního poločasu do toho druhého přinesl velmi pohodlný náskok tří branek a tak se nemusel nikam hnát. Cestu za snadným vítězstvím jim ale zkomplikovalo vyloučení jednoho z jejich hráčů. V 68. minutě dostal červenou kartu domácí Ondřej Martikán a domácí tak po zbytek zápasu museli hrát o jednoho hráče v poli oslabeni. Hostujícímu celku tato situace mohla dát naději, na zvrat v zápase a případné zdramatizování z pohledu výsledku. To se však nestalo v 76. minutě přidal branku na 4:0 domácí Daniel Záhora poté, co si našel míč po standartní situaci z levé strany a vynořil se úplně sám před brankářem a v zakončení se nemýlil. Hostující celek nedokázal najít odpověď na ani jednu domácí branku a tak si domácí Michal Drápela připsal čisté konto a FC Velim tři body. 



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] (77. T. Němec [-] ) , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] , T. Kmoch [-] (87. J. Věříš [-] ) , O. Kosina [-] , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (66. D. Miškovský [-] ) , M. Volf [-] , T. Prskavec [-] , F. Kořínek [-] , D. Machů [-] (46. M. Kopecký [-] ) , D. Zelinka [-] (78. J. Černý [-] ) , P. Klain [-] (83. J. Zvěřina [-] ) , V. Pečínka [-] , M. Korec [-] (46. J. Novák [-] )

ŽK: 12. J. Kukal , 15. J. Jícha , 61. P. Šourek , 70. M. Drápela , 82. D. Dejmek , 85. D. Záhora - 66. T. Prskavec , 68. D. Miškovský , 74. V. Pečínka , 76. M. Sedláček , 87. M. Kopecký . ČK: 68. O. Martikán .
Hráči zápasu: T. Kmoch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zápas kola o vedení v kraji, voc věřím domácím.