2:1
(1:1)
30. M. Bícha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Komárov zdolal na vlastním hřišti FK Kosoř


Branky


14. J. Vaníček , 60. J. Lukavský - 30. M. Bícha (p.)
6

Hráči FK Komárov v úterním vloženém 15. kole porazili na domácím hřišti FK Bohemia Poděbrady 3:0 a v sobotním dopoledne na jejich hřiště přijel celek FK Kosoř. Hráči FK Kosoř ve svém úterním utkání porazili 3:2 fotbalisty FK Lhota a Komárov se mohl dotáhnout blíže na dostřel FK Kosoř v tabulce, pokud by v utkání uspěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ve vedení, vyrovnání z penalty

V začátku prvního poločasu byla hra spíše vyrovnaná. Do první větší příležitosti se dostal Jan Mojd, který po centru z levé strany hlavičkoval, ale jeho pokus mířil mimo branku hostujícího brankáře Blahovce. Do další šance se dostali znovu domácí hráči, tentokrát ve 13. minutě se pokoušel z úhlu překonat brankáře Adam Vokáč, ale Blahovec míč vyrazil a hostující obránci odklidili míč z pokutového území. Následoval rohový kop, domáci ho rozehráli po zemi a poté, co míč pustil Pužík, se k míči dostal Jakub Vaníček a poslal domácí ve 14. minutě do vedení 1:0. Hra pokračovala ve vyrovnaném duchu a hosté se tlačili k vyrovnání. To se jim povedlo ve 30. minutě, kdy byla po faulu ve vápně odpískaná penalta a té se ujmul Mikuláš Bícha a střelou z jeho pohledu k levé tyči srovnal na 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu a na rozhodnutí zápasu měl jeden nebo druhý celek ještě druhých 45 minut.

Rozhodující gól Lukavského

Začátek druhého poločasu byl z obou stran opatrný. V 51. minutě měli hosté zajímavou příležitost, kdy po centru z levé strany se natahoval po zakončení Bícha, ale na míč nedosáhl a propadl k Petržílkovi, který však byl ve velkém úhlu a nepřekonal brankáře. V 60. minutě měli domácí výhodu rohového kopu, ten obránci odvrátili jen na další roh. Z toho se dostal k hlavičce Vaníček, jeho střelu jen vyrazil brankář a k odraženému míči se jako první dostal Jakub Lukavský a vrátil domácím vedení, 2:1. Hostující hráči se snažili v závěru utkání vyrovnat, největší šanci měli asi po volném přímem kopu, který letěl přes zeď a domácí brankář s ním měl starosti a musel zasahovat. Snaha o vyrovnání tak nebyla úspěšná a tak zápas skončil lépe pro domácí FK Komárov, kteří se mohli radovat po závěrečném hvizdu rozhodčího.



Sestavy


FK Komárov
D. Hejcman [-] - L. Kaufman [-] , M. Hlavatý [-] (88. F. Mizera [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Šubert [-] (80. A. Peták [-] ) - A. Vokáč [-] (77. J. Povolný [-] ) , M. Pužík [-] , V. Komínek [-] , P. Štych [-] , J. Mojdl [-] - T. Srp [-] (46. J. Lukavský [-] )

Kosoř
V. Blahovec [-] - J. Vampola [-] (70. J. Skřivánek [-] ) , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , M. Brož [-] (75. P. Růžička [-] ) , M. Bícha [-] , J. Petržílka [-] (75. D. Višvader [-] ) , M. Folejtar [-] (70. J. Slunéčko [-] ) , T. Vladyka [-] , M. Šácha [-] , P. Stejskal [-]

ŽK: 29. J. Vaníček , 53. V. Komínek , 54. M. Pužík , 54. J. Mojdl , 90. L. Kaufman - 38. J. Petržílka .
Hráči zápasu: J. Vaníček .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

\vyhrát by mohli domácí i když Kosoř je hodně nahoře.