1:3
(0:1)
18. L. Vaculík (vl.)
69. M. Novák
74. J. Janík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka přispěla k vítězství TJ SK Hřebeč nad SK Posázavan Poříčí nad Sázavou


Branky


51. M. Azilinon - 18. L. Vaculík (vl.) , 69. M. Novák , 74. J. Janík
2

Hráči SK Posázavanu Poříčí nad Labem ve víkendovém zápase zdolali FC Seiller & Bellot Vlašim "B" 0:1 gólem z 84. minuty z pokutového kopu a v úterním vloženém 15. kole přivítali na domácím hřišti hráče TJ SK Hřebeč. Ti v sobotním duelu s TJ Klíčany prohráli 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka poslala hostující celek do vedení

Výkop na začátku prvního poločasu patřil domácímu celku SK Posázavan Poříčí nad Sázavou. První náznaky šancí měli hostující hráči. Ve 3. minutě zahrávali rohový kop, který domácí obrana dokázala odvrátit a následovala další zajímavá předfinální fáze hostujícího celku, který se dostal k centru a následnému zakončení hlavou, ale zastavilo je ofsajdové postavení. Ke konci první desetiminutovky se hra začala vyrovnávat a do hry se dostali i domácí hráči. V 18. minutě hostující hráči zahrávali rohový kop a po centru do vápna si domácí Lukáš Vaculík hlavou nešťastně srazil míč do vlastní branky a hosté vedli 0:1. Žádná další branka do konce prvního poločasu nepadla a tak šťasnější byli hráči TJ SK Hřebeč, kteří vedli po vlastní brance domácího hráče. 

3 branky v druhém poločase

Po začátku druhého poločasu netrvalo dlouho a domácím se podařilo vyrovnat skóre. V 51. minutě vstřelil hezkou vyrovnávací branku Michael Azilinon z volného přímého kopu na stranu brankáře. Hostujícím hráčům se podařilo odpovědět na tuto vyrovnávací branku v 69. minutě, kdy po rohovovém kopu se po souboji odrazil míč přímo ke kapitánovi hostujícího celku Miroslavu Novákovi a ten z voleje prostřelil míč až za záda brankáře a vrátil svému týmu vedení, 1:2. V 74. minutě přidali hosté ještě jednu a poslední branku utkání, kdy se prosadil po přihrávce za obranu Jozef Janík a zvýšil na konečných 1:3. Hosté si tak vezli domů tříbodový zisk a spravili si chuť po víkendovém zápase.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] (41. T. Síkora [-] ) , M. Azilinon [-] , Z. Hašek [-] , D. Verner [-] , L. Říha [-] (82. J. Baštýř [-] ) , V. Zahladko [-] (73. J. Jírů [-] ) , L. Vaculík [-] , V. Balata [-] (73. A. Ibragim [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] , P. Macháč [-] , A. Klavík [-] (60. J. Faktor [-] ) , J. Janík [-] (78. M. Mentberger [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 28. D. Verner , 43. V. Zahladko , 62. T. Síkora - 23. J. Pinkas , 85. T. Melichar .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích