Dvougólový Jan Mojdl v zápase FK Komárov - FK Bohemia Poděbrady


Branky


3

Hráči FK Komárov v nedělním zápase porazili 2:3 ve venkovním zápase SK Polaban Nymburk, který jim vítězství rozhodně neulehčil. Ve vloženém úterním 15. kole přivítal Komárov na vlastní půdě FK Bohemia Poděbrady. Poděbrady nezvládli jejich poslední zápas a prohráli vysoko 7:1 s TJ Sokolem Nespeky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok

První šanci zápasu měl domácí FK Komárov. Útočící domácí hráč se natlačil tělěm před stopera a už se chystal k zakončení, jenže hostující brankář David Václavík se mu vrhnul pod nohy a míč vyrazil. K odraženému míči se dostal domácí hráč, ale jeho střela mířila nad branku. V 5. minutě vystihl rozehrávku hostujícího celku Michal Pužík a po rychlé akci dostal přihrávku před prázdnou branku Jan Mojdl a poslal domácí do brzkého vedení. V 18. minutě vstřelil Adam Vokáč branku na 2:0. A domácí šli do dvougólového vedení. Tento pohodlný náskok si udrželi do konce prvního poločasu a v tom druhém se nemuseli tolik hnát za výsledkem jako jejich soupeř. 

Mojdlův druhý gól

V druhém poločase mohl jít domácí Komárov do tříbrankového vedení v 50. minutě nastřelili domácí hráči tyč a po následném odrazu ze dostali k dorážce a dokonce i zakončit přesně do již odryté branky, jenže branka nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení zakončujícího hráče. Domácí hráči byli lepší v tomto zápase a definitivně to potvrdili v 80. minutě, kdy přidali třetí a poslední branku utkání. Jeho druhý gól v utkání vstřelil Jan Mojdl hezkou střelou na zadní tyč. 



Počet diváků: 162. Rozhodčí: Svoboda Richard - ASNÍK Daniel, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2021 12:24
Hodnocení zápasu
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích