Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominantní vítězství Klíčan proti Českému Brodu "B"


2

Poté co v sobotním zápase porazili hráčí Klíčan 3:1 TJ SK Hřebeč je čekalo úterní vložené  utkání 15. kola s rezervou Českého Brodu, která dokázala v druhém poločase smazat dvougólový náskok AFK Tuchlovice a vybojovat ze zápasu, který skončil 2:2 alespoň bod. Domácí hráči Klíčan byli favoritem na vítězství v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení pro hostující celek

Domácí vstoupili do utkání lépe. Od první minuty drželi míč více na svých kopačkách a diktovali tempo zápasu. Také to byli domácí, kdo dokázal vstřelit první branku zápasu a jít do brzkého vedení. V 8. minutě přišla Hájkova přihrávka z levé strany na Tomáše Jurčíka a ten vnějším nártem propálil brankáře Bínu střelou na zadní tyč, 1:0. V 19. minutě měli zajímovou šanci hosté. Z volného přímého kopu mířil míč stříleným centrem na branku domácích, ale nikdo z útočících míč netrefil, ale i tak brankáři domácích míč vypadl a domácí obránce ho musel odklidit na roh. Na 2:0 přidal druhou branku domácích asistent u branky první Petr Hájek. Ve 38. minutě mu přihrával mezi stopery Kraus a Hájek střelou mezi nohy překonal hostujícího brankáře.

 

 

 

 

 

 

S druhým poločasem přišly další branky

Krátce po začátku druhého poločasu začali domácí přidávat góly do branky hostujícího celku. Ta první padla ve 48. minutě, kdy se prosadil Jeslínek, poté co usměrnil přihrávku z levé strany za záda brankáře, 3:0. Branka na 4:0 padla v 52. minutě, kdy se Jiří Jeslínek trefil už po druhé v zápase, tentokrát razantní střelou překonal brankáře, který ji málem dokázal zkrotit. V 63. minutě přidali domácí na 5:0, po centru Minhy byl před brankou osamocený Pozníček a on už neměl moc práce s tím, aby míč uklidil do brány. Poslední branka už jen kosmeticky změnila skóre. O vítězi utkání bylo jasno mnohem dříve. Na 6:0 poslal Minha do samostatného úniku Ježka a on ještě přihrál před prázdnou branku a Tomáš Krimlák jen uklidil míč do branky v 80. minutě.

 

 



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (66. P. Slánský [-] ) , J. Jeslínek [-] (73. M. Barták [-] ) , M. Batryn [-] , T. Buldra [-] (66. T. Krimlák [-] ) , P. Hájek [-] (63. J. Ježek [-] ) , A. Kraus [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-] (56. D. Minha [-] )

SK Český Brod B
D. Bína [-] - T. Vymazal [-] , V. Dušek [-] , J. Stejskal [-] , M. Exner [-] , J. Krombholz [-] , M. Vymazal [-] , T. Miňovský [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , M. Kohout [-] (74. J. Hoznauer [-] )

Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - CHLÁDEK Michal, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích