2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 góly Petra Šticha rozhodly SK Polaban Nymburk - FK Komárov


Branky


9

V minulém kole si SK Polaban Nymburk dokázal připsat první tříbodový zisk do tabulky po vítězství nad domácím TK Slovanem Lysá nad Labem 0:3. V kole 9. přivítal na vlastní půdě fotbalisty FK Komárov, kteří naposledy porazili 2:1 rezervu Vlašimi. Dalo se čekat, že Nymburk bude chtít potvrdit vítězství z minulého kola a urvat další bodový zisk do tabulky. Lehkým favoritem však byli hostující hráči FK Komárov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Zápas začal výkopem domácího SK Polabanu Nymburk. Hned ve 2. minutě měli výhodu volného přímého kopu, ale nedokázali jí využít, protože míč letěl vysoko nad branku soupeře. V 11. minutě měli domácí velkou šanci, ale míč jen projel malým vápnem a do sítě ho nikdo nedostal. První branka zápasu padla do branky domácího Polabanu Nymburk v 10. minutě, po souboji upadl domácí stoper Ondřej Drobný a protože byl poslední v cestě stál jen brankář a toho překonal Petr Štych na 0:1. Domácím se ještě do poločasu povedlo vyrovnat a to v 31. minutě po standartní situaci, když se prosadil hlavou Jan Bartoš1:1. Poločas tak skočil 1:1 a druhý poločas sliboval zajímavou podívanou. 

Petr Štych rozhodl v 67. minutě

Krátce po začátku druhého poločasu se povedlo jít hostujícímu celku znovu do vedení. Po centru v 49. minutě vstřelil gól hlavou Adam Vokáč a vrátil svému týmu vedení. Domácí hráči znovu museli dotahovat z jejich pohledu nepříznivý stav a to se jim také povedlo. Po kombinaci se dostali na pravé křídlo, ze kterého přišla přihrávka před branku. Následoval zmatek a hostující obrana nedokázala odpravit míč do bezpečí. Hosté ale s odpovědí nečekali dlouho. V 67. minutě si připravili akci na levé straně hřiště, následoval přetažený centr a druhou stranu hřiště, odkud přišla přízemní přihrávka, kterou netrefil útočící ani bránící hráč a prošla až na Petra Štycha, který přidal svou druhou branku v utkání a rozhodl o vítězi zápasu, 3:2



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - P. Hobík [-] , M. Krušinský [-] (66. T. Hoffmann [-] ) , J. Bartoš [-] , R. Jarschel [-] (66. V. Bubla [-] ) , R. Novotný [-] , L. Nepovím [-] (80. D. Wiehl [-] ) , M. Kotek [-] , M. Čuřík [-] , O. Drobný [-] (87. T. Hrdlička [-] ) , V. Herčík [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , J. Šubert [-] - A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-] , A. Peták [-] (89. D. Hejcman [-] ) , P. Štych [-] , M. Pužík [-] - J. Povolný [-] (84. M. Borovský [-] )

ŽK: 60. R. Jarschel , 86. D. Wiehl .
Hráči zápasu: P. Štych .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra domácích

Budeme snažit navázat na výsledek z předešlého zápasu a získat všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nymburk zabral v Lysé a doma nesmí ztratit.