2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod "B" dokázal v druhém poločase smazat dvougólový náskok AFK Tuchlovice


Branky


9

Hráči Českého Brodu podlehli v minulém kole FK Bohemia Poděbrady 1:4 a v kole 9. přivítali v domácím prostředí soupeře, který také prohrál v předešlém kole, ale jen rozdílem jedné branky 1:0 nad FK Dobrovice. Z pohledu tabulky čekal fanoušky vyrovaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Jaroš zařídil vedení hostujícího celku

Zápas začal jak se dalo čekat už před zápasem vyrovaně. Ve 14. minutě měli hosté výhodu volného přímého kopu, ale míč letěl nad branku domácího brankáře Daniela Bíny. Ke konci první dvacetiminutovky měli hosující hráči více ze hry. Pokračovalo to i nadále, kdy se ve 23. minutě pokoušeli zakončit hlavou z rohového kopu, ale pokus byl nepřesný. Vše vyvrcholilo na konci prvního poločasu, kdy v 44. minutě Marcel Kedroň průnikovou přihrávkou našel Jakuba Jaroše a ten prostřelil brankáře a poslal svůj tým do vedení 0:1 gólem do šatny. 

Domácí hráči vybojovali bod

Druhý poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou a pokračovala v trendu nastaveném v prvním poločase. Velké množství nedotažených šancí do finálové fáze. Změna přišla v 64. minutě, kdy si Jakub Jaroš v běžeckém souboji s obráncem dokázal pokrýt míč a dostat se sním až k brance a následně i skórovat, už po druhé v zápase na 2:0. Domácí ale vzchopili své síly a David Šťastný snížil svou brankou na 2:175. minutě. V 81. minutě obdržel druhou žlutou kartu a tím pádem červenou hostující Ondřej Pilař a hosté tak museli dohrávat v oslabení. Zápas chtěla rezerva Českého Brodu za každou cenu vyrovnat, ještě když dohrávali v přesila a to se jim následně v 84. minutě povedlo. Jindřich Stejskal se prosadil hlavou po centru na zadní tyč z levé strany a srovnal skóre zápasu na 2:2. Tak zápas i skončil a vyplynula z toho dělba bodů.



Sestavy


SK Český Brod B
D. Bína [-] - J. Stejskal [-] , M. Exner [-] , J. Hoznauer [-] (46. D. Fikejz [-] ) , T. Miňovský [-] , F. Ravizza [-] , F. Říha [-] (17. J. Nekolný [-] ) , J. Hanzl [-] , A. Moravec [-] (71. V. Dušek [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Kohout [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] (89. Š. Procházka [-] ) , M. Tóth [-] , J. Kala [-] (71. M. Pospíšil [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Žahour [-] , J. Kubů [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 33. J. Stejskal , 81. D. Fikejz , 90. J. Nekolný - 28. O. Pilař . ČK: 81. O. Pilař .
Hráči zápasu: J. Stejskal - J. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - VLK Miroslav, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra domácích

Oba velmi kvalitní celky, ale více favorizuji celek z Českého Brodu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tuchlovičtí na domácí rezervu tentokrát nebudou stačit.