0:1
(0:0)
84. M. Azilinon (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se rozhodl v 84. minutě z pokutového kopu Vlašim "B" - Posázavan Poříčí nad Sázavou


Branky


84. M. Azilinon (p.)
9

FC Sellier & Bellot Vlašim "B" prohrál v 8. kole s FK Kosoř o jednu branku 1:2 a v 9. kole čelil soupeři SK Posázavan Poříčí nad Sázavou, který v předešlém kole dokázal přerušit vítěznou sérii Klíčan a to, po remíze 1:1 na domácím hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas začali s míčem na kopačkách hráči Posázavanu Poříči nad Sázavou. Hned na začátku utkání byl hostující hráč faulován nedaleko za hranicí velkého vápna a hosté tak měli výhodu volného přímého kopu. Míč mířil přes zeď ale branku netrefil. V 6. minutě přišli s prvním náznakem šance i domácí, ale centr neměl potřebnou výšku, aby kdokoli z něj mohl gólově zakončit. Ve 13. minutě se Azilinon promotal hned několika obránci, ale střela se mu nepovedla. Hostující celek byl v první dvacetiminutovce dominantnější na míči a kontoloval tempo hry, jen v 17. minutě je zachránila dobře postavená tyč brankáře, po hlavičce domácího hráče. Ve 27. minutě byl faulovaný hostující hráč znovu nedaleko hranice pokutového území a z následného volného přímého kopu ohrozili hosté domácího brankáře, který se ale vytáhl pěkným zákrokem. Do konce prvního poločasu branka nepadla a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Azilinon rozhodl z penalty v 84. minutě

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách hráči domácí rezervy FC Seiller & Bellot Vlašim. Krátce po začátku druhého poločasu se dostal do zajímavého úniku hostující Zdeněk Hašek, ale zakončení nebylo gólové. Ve 48. minutě se znovu snažil skórovat z volného přímého kopu Azilinon, jenže jeho střela skončila jen v náruči brankáře domácích Jakuba Surovčíka. Zápas dlouho nepřinášel gólovou radost ani na jedné straně. To vše se změnilo až na úplném konci zápasu, kdy byl nařízen pokutový kop po faulu na hostujícího hráče. K pokutovému kopu se v 84. minutě postavil Michael Azilinon a s přehledem proměnil a poslal hostující celkek do vedení 0:1, které dokázali hráči udržet až do konce zápasu. 



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Surovčík [-] - M. Pešek [-] (46. D. Vlasák [-] ) , M. Habal [-] (46. J. Toupal [-] ) , F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] , M. Pajk [-] , J. Fialka [-] , A. Sogbo [-] , V. Skiba [-] (72. P. Psota [-] ) , M. Blažek [-] , L. Vondrák [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , Z. Hašek [-] (62. T. Síkora [-] ) , V. Peroutka [-] , V. Zahladko [-] (84. A. Shut [-] ) , J. Jírů [-] (42. L. Říha [-] ) , L. Vaculík [-] , V. Balata [-] (62. A. Ibragim [-] ) , J. Pohorský [-] (76. A. Dumský [-] ) , K. Vacek [-]

ŽK: 77. M. Pajk , 87. J. Toupal , 87. M. Lapáček - 73. J. Pohorský .
Hráči zápasu: M. Azilinon .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tichý Lukáš - ZUSKIN Petr, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra hostů

Další vyrovnané utkání, jako mírný favorit do utkání jde Vlašim, ale tipuji, že utkání skončí ve prospěch hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vlašim by měla doma zvítězit, bude to ale velmi těsné.