Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Nespeky vysoko přestřílel FK Bohemia Poděbrady


Branky


9

TJ Sokol Nespeky si připsal v předchozím 8. kole vysoké vítězství 5:2 nad TJ SK Hřebeč a nyní v domácím prostředí čelil soupeři FK Bohemia Poděbrady. Ti si v minulém kole poradili celkem snadno s rezevou Českého Brodu 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácího celku

První branka utkání padla ve 14. minutě a prosadil se Michal Kučaba, který se dostal k míči po zmatku v hostující obraně a poté, co si pohrál s obranou soupeře dostal míč do sítě a poslal domácí do vedení 1:0. V 18. minutě se hezky uvolnil na pravé straně hřistě Michal Kučaba a centrem na zadní tyč našel Jindřicha Dobřanského a ten poslal domácí do vedení 2:0. Ve 27. minutě byla nařízena penalta poté, co po průniku Kučaby a následném centru zahrál rukou hostující obránce. Penalty se ujmul ve 28. minutě Miloslav Klauz a střelou k pravé tyči zvýšil na 3:0. Další branku už nepřidal ani jeden z týmů a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 pro domácí. 

Domácí nepolevili v tempu

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. V 51. minutě se prosadil po přihrávce pod sebe ve vápně Marek Večera a domácí už vedli 4:0. V 60. minutě přidal další branku do sítě hostujícího celku Jakub Bredler ze standartní situace na 5:0. S hostujícím týmem to nevypadalo dobře, ale dokázali nakonec vstřelit branku na 5:1. Povedlo se to Matěji Novákovi v 65. minutě, po zaváhání a nedorozumění mezi domácím golmanem a obranou vstřelil snižující branku na 5:1. Domácí ale dokázali odpovědět na inkasovanou branku a to v 69. minutě, kdy se prosadil na 6:1 Jindřich Dobřanský a následně ještě jednou se dokázali domácí prosadit a to na 7:1 v 83. minutě David Pešta. Domácí fanoušci mohli být spokojeni s podívanou, o kterou se postaral jejich tým a zpříjemnil jim tak fotbalové sobotní odpoledne. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , M. Kučaba [-] (86. R. Vojkůvka [-] ) , D. Pešta [-] , J. Dobřanský [-] , J. Bredler [-] (86. F. Iheanacho [-] ) , M. Klauz [-] (46. A. Konopisky [-] ) , J. Laštovka [-] (45. M. Večera [-] ) , L. Braný [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] , M. Peterka [-] , J. Bělohoubek [-] (70. J. Suchánek [-] ) , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (72. Z. Orestis [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] (66. D. Havránek [-] )

ŽK: 59. O. Bora , 60. J. Knobloch , 83. T. Kubánek .
Hráči zápasu: M. Kučaba .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pejša Jakub - HÁJEK Lukáš, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: remíza

Velice zajímavé utkání, oba celky střílí hodně branek, ale toto utkání vidím remízově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Nespeky vyhrály v Hřebči a doma to bude opět za 3 body.